Είναι αρκετά απομακρυσμένο το σενάριο να προλάβει η Ομόνοια την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Πέντε στροφές πριν το φινάλε, οι «πράσινοι» είναι στο -8 από την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους το απόγευμα του Σαββάτου (17:00), δίνεται η ευκαιρία στην Ομόνοια να πλησιάσει με ενδεχόμενη επιτυχία και να μειώσει την απόσταση που τους χωρίζει στο -5.

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για να κάνουν βελτιώσουν την κατάσταση τους στο βαθμολογικό πίνακα και να συνεχίσουν το κυνήγι του ρεαλιστικού στόχου (βάσει των δεδομένων που υπάρχουν) που είναι η 4η θέση. Κόντρα σε ένα ποιοτικό αντίπαλο, θα πρέπει να γίνει προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό και να μπορέσει η ομάδα να βγάλει ένα πολύ καλό πρόσωπο για να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία, κάτι που έχει να γίνει, εδώ και δυόμιση μήνες.

Πάει αρκετός καιρός για να δούμε τον κόσμο της Ομόνοιας να έχει μαζική παρουσία σε αγώνα της ομάδας. Λίγο η απογοήτευση από τα αρκετά αρνητικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της περιόδου, λίγο η κόντρα με τους οργανωμένους, αλλά και η τιμωρία της έδρας σε δύο παιχνίδια, στέρησαν τη δυνατότητα από τους ποδοσφαιριστές να παίζουν μπροστά από γεμάτες κερκίδες.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσιάζονται οι ευνοϊκές προϋποθέσεις για να δούμε αρκετό κόσμο να δίνει το παρών του στο ΓΣΠ. Είναι άλλωστε και μεγάλης σημασίας η αναμέτρηση, αφού καλείται η ομάδα να πετύχει ακόμα μια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Τα κανονικά εισιτήρια είναι στα 15 ευρώ και τα μαθητικά στα 10 ευρώ.

Ανδρέας Ανδρέου