Για όλα όσα αφορούν τον Εθνικό Άχνας μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τόμης Κουής.

Για τον προγραμματισμό:

«Με βάση το δεδομένο με το εμπάργκο, εμείς οφείλαμε να προχωρήσουμε στον προγραμματισμό. Ανανέωσαν αρκετοί παίκτες τα συμβόλαια τους, μένουν κάποιες εκκρεμότητες τις οποίες ο πρόεδρος χειρίζεται προσωπικά και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα, για να ξεκαθαρίσει το ποιοι μένουν. Θα γίνουν και κάποιες προσπάθειες ενίσχυσης, με βάση τα δεδομένα του εμπάργκο, μιλάμε για νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτω των 19 ετών. Μιλάμε για Κύπριους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές».

Για το αν θα στηριχθούν κυρίως σε Κύπριους ποδοσφαιριστές:

«Από την συνομιλία μου με τον πρόεδρο, θα βασιστούμε κυρίως σε ντόπιους ποδοσφαιριστές. Αντιλαμβάνεστε ένας ξένος σε αυτή την ηλικία είτε θα είναι ταλεντάρα είτε θα είναι δύσκολο να βασιστούμε πάνω του»

Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα:

«Ίσως να μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε πιο άνετοι. Δυστυχώς τους τελευταίους δύο μήνες χαλάσαμε κάπως τα πολύ καλά αποτελέσματα εντός έδρας. Ίσως να είναι και πιο επιτακτικοί ανάγκη για αυτούς, το τελευταίο παιχνίδι πρέπει να λειτουργήσει ως ένα παράδειγμα για εμάς».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Ζελάγια προπονήθηκε χθες κανονικά, σήμερα θα έχουμε 100% εικόνα. Ο Χατζηβασίλης είναι η απουσία και επανέρχεται ο Πιντσέλι».

Για τον Βάλντας Ιβανάουσκας:

«Θέλει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μετά να συζητήσουμε για αυτό το θέμα».