Στην Ανόρθωση έχει μπει σε εφαρμογή το πλάνο για τον προγραμματισμό της ερχόμενης σεζόν και αυτό περιλαμβάνει σε πρώτο πλάνο συναντήσεις με ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται μέσα στο καλοκαίρι. Πρόβλημα προκύπτει με τις περιπτώσεις των Γκάμπριελ και Μίτροβιτς, που αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Αρχικά, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση της «Κυρίας», σε συνεννόηση με τον Ρόνι Λέβι, επιθυμεί την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών στο ρόστερ. Στις πρώτες συναντήσεις που έγιναν, οι δύο ποδοσφαιριστές προέβαλαν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις. Συγκεκριμένα, αμφότεροι φαίνεται να ζητούν σχεδόν διπλάσιες απολαβές σε σχέση με αυτές που προνοούσε το συμβόλαιο τους, το οποίο ολοκληρώνεται. Η πρόταση της διοίκησης Ανδρέα Παντέλη απέχει κατά πολύ από αυτά που ζητούν οι δύο ποδοσφαιριστές και ως εκ τούτου, για την ώρα «κολλάει» η προοπτική για να ανανεώσουν.

Με τους δύο ποδοσφαιριστές θα γίνει νέα συνάντηση εντός της εβδομάδας, όταν και θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Με δεδομένο ότι η διοίκηση δεν πρόκειται να ξεφύγει από το πλάνο και την προσφορά που τους έκανε ήδη, εάν και εφόσον δεν χαμηλώσουν οι οικονομικές τους απαιτήσεις, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσουν.

Σε ό,τι αφορά τον Ζοάο Βίκτορ, δεν βγήκε «άσπρος» καπνός μετά τη συνάντηση που είχε για επέκταση του συμβολαίου του. Με τον αρχηγό έχει προγραμματιστεί νέο ραντεβού για να δώσει την απάντησή του και δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη αν θα αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση.

Επιστρέφει ο πρόεδρος

Στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Βουλγαρία βρίσκεται ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ανδρέας Παντελή. Το ταξίδι του διοικητικού ηγέτη της ομάδας της Αμμοχώστου είναι για επαγγελματικούς λόγους και εντός της ημέρας αναμένεται να επιστρέψει στο νησί μας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της SPORTDAY, με το που επιστρέψει ο κ. Παντελή, θα δρομολογηθούν εξελίξεις στο κεφάλαιο ανανεώσεις και αποχωρήσεις. Ήδη έγιναν κάποιες συναντήσεις ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της Ανόρθωσης και ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται μέσα στο καλοκαίρι. Ο πρόεδρος έχει διαμορφώσει ήδη μια άποψη για το υφιστάμενο ρόστερ, μέσα και από τις συζητήσεις με τον τεχνικό Ρόνι Λέβι και το όλο θέμα μπαίνει στην τελική του ευθεία. Επιπλέον, ο κ. Παντελή θα ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στέλιος Δημοσθένους