Η Πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» φιλοξενεί συνέντευξη του προπονητή της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ. Μεταξύ άλλων ο κόουτς των «γαλαζοκιτρίνων» μιλάει για την φετινή σεζόν, τις φιλοδοξίες του και  τον Φορτούνα.

Για τον Νούριο Φορτούνα:

«Ο Ντόσα, ο Αϊρόσα, ο Σοάρες είναι θεμελιώδεις παίκτες για την ΑΕΛ. Ο Νοούριο είναι φανταστικός παίκτης και ο Μέσκα κατά την άποψή μου βελτιώθηκε πολύ αυτή τη σεζόν και είναι σε καλό δρόμο».

Για τον απολογισμό της σεζόν:

«Ο απολογισμός είναι αρκετά θετικός. Όταν έφτασα στην ομάδα, η κατάσταση ήταν περίπλοκη. Ήμασταν στην πέμπτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την τέταρτη Ομόνοια. Ψυχολογικά η ομάδα ήταν χάλια και οι παίκτες αντέδρασαν με τρόπο φανταστικό».

Για την στήριξη της διοίκησης:

Ήταν απίθανο να κάνουμε περισσότερο. Έλαβα ένα μήνυμα ικανοποίησης από τη διοίκηση και οι οπαδοί επίσης είναι ευχαριστημένοι. Επανήλθε στην ομάδα το πνεύμα ενότητας που είχε χαθεί τελευταία. Ήταν μία χρονιά πολύ κουραστική για τους παίκτες που είχαν κάποια προβλήματα και ήταν οι μεγάλοι υπεύθυνοι γι’ αυτή την επιτυχία».

Για την έξοδο στην Ευρώπη:

«Θέλουμε να διατηρήσουμε τον κορμό, ειδικά τώρα που δεν θα έχουμε πολλές διακοπές, και να τον ενισχύσουμε με 5-6 μεταγραφές. Στις 5 Ιουνίου επιστρέφουμε, γιατί έχουμε νωρίς τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος μας είναι οι όμιλοι, αν και γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο».