Εν αναμονή ανακοινώσεων είναι στην Ομόνοια. Μπαίνοντας στο δεύτερο μισό Ιουνίου, οι «πράσινοι» έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής μόλις μια προσθήκη στο ρόστερ (Καντέ) και η αγωνία στους φίλους της ομάδας κορυφώνεται.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που προκύπτει, είναι κοντά και σε νέες ανακοινώσεις για να αρχίσει σιγά σιγά να διαμορφώνεται το ρόστερ. Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να προκύψει οριστική κατάληξη με ανακοίνωση στις περιπτώσεις τον Τζαΐλσον και Κάι. Με τους δύο ποδοσφαιριστές υπάρχει συμφωνία εδώ και μέρες και αυτό που απομένει είναι το τυπικό κομμάτι.

Παράλληλα, ο Πάμπος Χριστοδούλου, συνεχίζει την προσπάθεια για να επιτευχθούν και άλλες συμφωνίες. Τον τελευταίο μήνα έχει αξιολογήσει δεκάδες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη των προπονήσεων, καλείται να πάρει τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για να μπορέσει να στελεχωθεί ποιοτικά η ομάδα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει, οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι σε διψήφιο αριθμό (μέχρι 12), χωρίς να μπορεί να λεχθεί κάτι με σιγουριά.

Ο πήχης για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει μπει πολύ ψηλά και ο Πάμπος Χριστοδούλου καλείται να κερδίσει το πρώτο στοίχημα που έχει να κάνει με τη διαμόρφωση του ρόστερ.

 

Ανδρέας Ανδρέου