Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Θεόδωρος Αντωνίου.
«Έχουμε δύο μεγάλα γεγονότα την Δευτέρα, το ένα η κλήρωση και το άλλο η πρώτη επίσημη προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της ΑΕΖ. Ήταν μια  δύσκολη χρονιά που είχε ένα ωραίο τέλος με την έξοδο στην Ευρώπη. Έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα όσο καλύτερα γινόταν γιατί ο χρόνος ήταν πολύ περιορισμένος. Θέλαμε να κλείσουμε εκκρεμότητες για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στα πρώτα παιχνίδια και νομίζω ότι το καταφέραμε. Απομένουν 1-2 κινήσεις με βάση τους παίκτες που έχουμε ήδη στο ρόστερ» είπε αρχικά.

Τι γίνεται με την περαιτέρω ενίσχυση;

«Θα αποκτηθεί σίγουρα ένας αριστερός μπακ και υπάρχει άλλη μια θέση για άλλη μια μεταγραφή».

Για τον Ντόσα Τζούνιορ…
«Είναι συνεχής η επικοινωνία με τον Ντόσα. Κρίναμε ότι δεν είναι εφικτό να παίξει στα φιλικά της Βουλγαρίας. Αφού δεν θα έπαιζε στα φιλικά το καλύτερο ήταν να μείνει λίγες μέρες ακόμα στην πατρίδα του για να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων και τις φυσιοθεραπείες. Ήταν η πιο ενδεδειγμένη απόφαση, θέλουμε να είναι 100% έτοιμος όταν θα έρθει. Δεν τον θέλουμε για 2-3 παιχνίδια αλλά για όλη την χρονιά. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής».

Τι γίνεται με Φορτούνα και Ντόσα Τζούνιορ;
«Ο Φορτούνα δεν είναι ποδοσφαιριστής μας, με τον Σόουζα θα λυθεί το πρόβλημα στα δικαστήρια. Βέβαια όσο ο Φορτούνα δεν κλείνει κάπου αλλού είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής τους. Δεν μας αφήνει αδιάφορους, πρόσφερε στην ΑΕΛ και δεν είναι τυχαίο ότι δεν αποκτήσαμε αριστερό μπακ. Από την άλλη θα πρέπει να κλείσει το ζήτημα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας…
«Χθες ήταν μια σημαντική μέρα. Ο ΣΥ.ΦΙ. εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο. Όλοι είμαστε ΑΕΛίστες και θα παλέψουμε όλοι για να εκπληρώσουμε τον στόχο των διαρκείας που είναι να σταθεροποιηθούμε στο περσινό νούμερο τις 2 χιλιάδες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνουν πολλά πράγματα και η μπάλα θα είναι στα πόδια του κόσμου. Ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα».