Το ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Ντουντελάντζ, έχοντας στο μυαλό μονάχα το πώς θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Μετά τον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ, ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο μιλώντας στη SPORTDAY παρέθεσε τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί ο στόχος.

«Να κρατήσουμε ξανά το μηδέν. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουμε την ποιότητα να τους κερδίσουμε εκεί μέσα και να προχωρήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θα πάμε για νίκη, αλλά θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Είναι δύο παιχνίδια, κερδίσαμε το πρώτο με 1-0. Πρέπει να έχουμε υπομονή, να παίξουμε έξυπνα, να βελτιωθούμε εκεί στο Λουξεμβούργο για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραδέχθηκε ουσιαστικά ότι η εμφάνιση στο πρώτο ματς δεν ήταν η αναμενόμενη, δεν παρέλειψε ωστόσο να τονίσει τη σημαντικότητα της κατάκτησης της νίκης με… καθαρό σκορ.

«Το 1-0 είναι πάντα… 1-0. Είναι πάντοτε ένα καλό αποτέλεσμα. Φυσικά, περιμέναμε κάτι περισσότερο από τη δική μας πλευρά, όμως ο αντίπαλος ήταν έξυπνος. Έπαιξε πολύ έξυπνα. Έρχονταν γρήγορα πίσω από την μπάλα, είχαν υπομονή.

Ήταν δύσκολο, κάποιες φορές ίσως έπρεπε να διαχειριστούμε λίγο καλύτερα την μπάλα όταν είχαμε κατοχή, αλλά ξέρουμε ότι δεν δεχθήκαμε γκολ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό», τόνισε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Είναι η αρχή της σεζόν. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Στην Ευρώπη το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα».

Ανδρέας Βεντούρης

ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΒΕΤ ΟΝ ALFA