Μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να γνωστοποιηθεί το πού θα μεταβεί η Ομόνοια για να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία, μετά την εξέλιξη της αναβολής τόσο της πρεμιέρας με την ΑΕΚ, όσο και της δεύτερης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα. Ουσιαστικά το «τριφύλλι» θα δώσει επίσημο παιχνίδι στις 9 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Εθνικό και το χρονικό διάστημα απραξίας είναι τόσο μεγάλο, που ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν μπορεί να αφήσει αδρανές τους παίκτες του.

Συνεπώς ο Κύπριος τεχνικός για να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, θα μεταβεί μαζί με την αποστολή της ομάδας στο εξωτερικό. Αυτή είναι η πληροφόρηση που υπάρχει και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Κύπριος τεχνικός το σκέφτεται για Ελλάδα, Ισραήλ αλλά 1-2 άλλες χώρες. Κατά την διάρκεια της μίνι προετοιμασίας το «τριφύλλι» θα δώσει μια σειρά από φιλικούς αγώνες και απομένει να καταλήξουν στο πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί.

Το ότι η Ομόνοια θα δώσει επίσημο παιχνίδι σε σχεδόν ένα μήνα, είναι κάτι που προβληματίζει αλλά δεν απογοητεύει τους ανθρώπους της ομάδας. Άλλωστε δίνει περισσότερο χρόνο στον Πάμπο Χριστοδούλου, για να ετοιμάσει τους παίκτες του και αναφερόμαστε στο κομμάτι της ομοιογένειας. Το ζητούμενο είναι η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη των υποχρεώσεών της και αυτό έχουν στο μυαλό τους όλοι στο «τριφύλλι».

Σε μια άλλη εξέλιξη, αποφασίζει ο Πάμπος Χριστοδούλου για το ποιος θα αποχωρήσει από το ρόστερ και σύμφωνα με την πληροφόρηση που προκύπτει, αυτό θα συμβεί σύντομα. Νεότερα φαίνεται να προκύπτουν και με τον Λούκας Βύντρα, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από την Λαμία για να αποκτήσει. Ανοίγει λοιπόν ο δρόμος για λύση του συμβολαίου του με την Ομόνοια.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ