Ο Ηλίας είδε χθες την Βικτόρια Πλζεν, θα ενημερώσει… χαρτί και καλαμάρι τον Ιμανόλ Ιδιακέθ και ο Βάσκος τεχνικός θα καταστρώσει το τελικό του πλάνο για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης. Βέβαια δεν θα περίμενε μέχρι σήμερα να καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο μυαλό του για το σχήμα που θα κατεβάσει στο πρώτο παιχνίδι αλλά τις οριστικές επιλογές του θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το βράδι της Πέμπτης για να τις μάθουμε καθώς συνήθως τα χαρτιά του δεν τα ανοίγει.
Εμείς εικάζουμε ότι ο Ιδιακέθ είναι ενώπιον δύο διλημμάτων για το αρχικό σχήμα. Ουσιαστικά αν δεν έχουμε εκπλήξεις λογικά… παίζονται δύο θέσεις. Για την μια θα… παλέψουν Μυτίδης και Ακοράν και για την άλλη Χέφελ και Τομάς.
Όσον αφορά το πρώτο δίλημμα κανείς από τους δύο δεν ήταν βασικός στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά η απουσία του Φλοριάν θα δώσει στον έναν φανέλα βασικού. Αν επιλεχθεί ο Μυτίδης για την κορυφή της επίθεσης, τότε θα μείνει στον πάγκο ο Ακοράν, ενώ αν ο κόουτς χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Τρισκόφσκι τότε ο Ισπανός θα πάρει θέση στα άκρα της επίθεσης.
Όσον αφορά το δεύτερο δίλημμα, ο Χέφελ ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια με την Ντιναμό Μινσκ αλλά ο Τομάς τον.. απειλεί αυτή την φορά. Τον σημαντικότερο ρόλο για την επιλογή του προπονητή πιθανότατα θα τον παίζει ο τρόπος παιχνιδιού της Βικτόρια Πλζεν και πιο συγκεκριμένα  τρόπος που αμύνεται η ομάδα από την Τσεχία. Άρα λοιπόν πιθανότατα τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου θα καθορίσουν και κάποιες από τις επιλογές του Ιδιακέθ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ