• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: «Όλοι μαζί με περηφάνια κόντρα στη λογική»
20/08/2017 16:53

Με αφορμή το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην α΄ κατηγορία ο πρόεδρος των μαυροπρασίνων Κώστας Σεραφείμ στέλνει το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας του.

Αγνοί οπαδοί και φίλοι του Ολυμπιακού

Η μεγάλη στιγμή της επιστροφής του ένδοξου Ολυμπιακού στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας έφθασε. Η αγαπημένη μας ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής δοκιμασίας επιστρέφει στον φυσιολογικό της χώρο. Εκεί που δοξάστηκε και έγραψε χρυσές σελίδες  ιστορίας. Αυτές οι εφιαλτικές στιγμές που βιώσαμε αυτά τα 4 πέτρινα χρόνια περνούν σαν κινηματογραφική ταινία θρίλερ από μπροστά μας. Μας είπαν ότι είμαστε λίγοι για να αντέξουμε το βάρος των προβλημάτων και ότι θα ήταν καλύτερο να διαγράφαμε το όνομα της ομάδας μας μετονομαζόμενοι σε κάτι άλλο όπως έκαναν άλλοι. Αρνηθήκαμε να διαγράφουμε την Ιστορία μας και τη λογική των «ολίγων». Δώσαμε όλοι μαζί, ο καθένας αναλόγως με τις δυνατότητές του τον δύσκολο αγώνα. Έχοντας ως φωτεινό φάρο την ένδοξη Ιστορία μας και τις παρακαταθήκες που μας άφησαν οι πρόγονοί μας στους αθλητικούς και τους εθνικούς στίβους, μετατρέψαμε τη «λογική» των ολίγων σε νίκη αθλητικής επιβίωσης, διατηρήσαμε άσβεστη τη φλόγα των ιδανικών μας και με εθνική υπερηφάνεια παραμένουμε ακοίμητοι φρουροί στις Θερμοπύλες του Τακτακαλά.

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Με αυτή την υπερηφάνεια και με τα ίδια κίνητρα καλούμαστε να δώσουμε και τη μάχη της Α Κατηγορίας. Τα δεδομένα είναι γνωστά. Με το εμπάργκο, τα δεδομένα  είναι δύσκολα. Ήδη μας έχουν ως το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Η Ιστορία είναι γραμμένο να επαναλαμβάνεται. Όλοι μαζί, με εφόδιά μας, αυτά που μας κράτησαν στη ζωή θα δώσουμε και πάλι τον άνισο αγώνα. Με απόλυτη περηφάνεια. Απέναντι στους επαγγελματίες των δεκάδων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εμείς θα προτάξουμε την ψυχή, το ταλέντο και τον ενθουσιασμό των δικών μας παικτών. Αυτών των στοιχείων που μας έδειξαν και στα φιλικά παιγνίδια. Στον αγώνα αυτό περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο τους παίκτες όσο την τεχνική μας ηγεσία.

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας επιχειρεί φέτος να δημιουργήσει μια ομάδα, βασισμένη στην πλειοψηφία της στους Κύπριους ποδοσφαιριστές, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από τις ακαδημίες του. Χωρίς σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να αμφισβητούμε την προσφορά των τεσσάρων ξένων παικτών τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσφορά τους, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας καταβάλλει φέτος μια προσπάθεια που αν επιτύχει, ίσως να αλλάξει τη φιλοσοφία των μικρομεσαίων ομάδων του πρωταθλήματος σε ότι αφορά το κτίσιμο τους. Πρώτο μήνυμα η εμπιστοσύνη σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και στις ακαδημίες. Μπορεί κάποιος να πει ότι αυτό υποχρεωνόμαστε να το κάνουμε λόγω εμπάργκο. Όμως αυτοί οι ποδοσφαιριστές απέδειξαν και στα φιλικά ότι μπορούν να σταθούν επάξια απέναντι στους άλλους επαγγελματίες. Σε αυτούς τους νεαρούς, πλαισιωμένους από τους έμπειρους Κύπριους και ξένους μας στηρίζεται η φετινή μας προσπάθεια.

Οπαδοί και φίλοι του Ολυμπιακού

Ξεκινώντας αυτή τη φετινή δύσκολη προσπάθεια, ο καθένας μας έχει υποχρέωση να τη στηρίξει. Η πρώτη εμφάνιση πρέπει να συνοδευτεί με μαζική παρουσία στο Μακάριο. Όλοι μας θα πρέπει σπρώξουμε την ομάδα μας προς τη νίκη δημιουργώντας την ανάλογη πανηγυρική ατμόσφαιρα όπως εμείς ξέρουμε. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Όμως, όλοι μαζί μπορούμε. Όπως εμείς ξέρουμε.  Για να στείλουμε τα μηνύματα. Ότι ο Ολυμπιακός είναι εδώ. Μαζί και ο περήφανος κόσμος του. Στο προσκλητήριο αναφοράς της νέας χρονιάς: ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΑΠΟΝΤΑΣ ΟΥΔΕΙΣ.


btm