26/09/2017 14:58

Η Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Larnaka International Marathon με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει τη συνεργασία της με την McDonald’s™, που θα είναι υπερήφανος χορηγός και ονοματοδότης  του αγώνα ενός χιλιομέτρου, McDonald’s™ Kids Race 1km.

 

Η προσφορά, η κοινωνική ευθύνη και ευσυνειδησία αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αρχές σε διεθνές επίπεδο για την McDonald’s™  και είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένες με τις δράσεις της. Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας της είναι η προσφορά στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται με στόχο τη βελτίωση συνθηκών ζωής και τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.

 

Τα παιδιά είναι το μέλλον γι’ αυτό και η McDonald’s™ φροντίζει τόσο για την ψυχική τους υγεία, όσο και για τη σωματική, επενδύοντας σε ποικίλα κοινωνικά προγράμματα και πρωτοβουλίες που έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας η McDonald’s™ είναι υπερήφανος χορηγός του Radisson Blu Larnaka International Marathon.

 

Η άθληση είναι επιτακτική ανάγκη και πρέπει να ενσωματωθεί στον τρόπο ζωής όλων μας. Αυτό είναι το μήνυμα που η εταιρεία McDonald’s™ επιχειρεί μέσω των ενεργειών της και την επιχορήγηση του McDonald’s™ Kids Race 1km να μεταφέρει σε γονείς και παιδιά.

 

Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.

 

Τελείται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Μεταφορών, του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας, της Πολιτικής Άμυνας,  της Αστυνομίας Κύπρου, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, της Επιτρόπου Περιβάλλοντος  του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ) και του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Κύπρου (ΠΑΣΠ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο:http://larnakamarathon.com/

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

F1: Η FIA θα αποκαλύψει τα συμπεράσματα σχετικά με την...

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) ανακοίνωσε σήμερα (5/10) ότι αναβάλλει...

FORMULA 1
05/10/2022 23:17

Φυλάκιση 109 (!) ετών σε προπονητή για βιασμό αθλητών

Ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας γυμναστικής της Βραζιλίας, Φερνάντο...

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
05/10/2022 10:56

F1: Θέμα χρόνου η συμφωνία Ντε Βρις και AlphaTauri

Η συμφωνία αυτή αναμένεται να προκαλέσει «ντόμινο εξελίξεων» στο μετεγγραφικό...

FORMULA 1
04/10/2022 23:47

Τένις: Αντίπαλος έκπληξη για Σάκκαρη

Η Αλίσια Παρκς (Νο144) θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας...

ΤΕΝΙΣ
04/10/2022 22:42

Ζβέρεφ: Σε εξέλιξη η έρευνα για την υπόθεση βιαιοπραγίας κατά...

Η ATP μετά από έντονες πιέσεις, ανέφερε πως είναι σε...

ΤΕΝΙΣ
04/10/2022 17:28

Παύλος Κοντίδης: Μύησε παιδιά και νέους στο άθλημα της ιστιοπλοΐας

Δεκάδες παιδιά, νέοι και νέες αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα...

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
04/10/2022 13:19