Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Μάλε», ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Μιχάλης Ιωαννίδης, αποκάλυψε αρκετά πράγματα γύρω από το θέμα γηπέδου στο ΑΠΟΕΛ.

Για το θέμα του γηπέδου του ΑΠΟΕΛ:

«Υπάρχουν ΑΠΟΕΛιστες που λένε πως εφόσον στο συμβούλιο του ΓΣΠ είναι περισσότεροι ΑΠΟΕΛιστες, είναι δικό του το γήπεδο. Υπάρχει δηλαδή η άποψη πως ας έρθει κοντά το ΑΠΟΕΛ και να διαχειρίζεται το ΓΣΠ και να πει το ΑΠΟΕΛ της Ομόνοιας να πληρώνει ένα ποσό και να παίζει εκεί. Υπάρχει και η άλλη άποψη ότι π.χ υπάρχουν 500 γήπεδα στην Ευρώπη, δεν τα καταφέρνουν τα επιβιώσουν; Είναι δυνατό το ΑΠΟΕΛ των εκατομμυρίων να μην έχει δικό του γήπεδο. Δεν μπορεί μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ με επιτυχίας και βλέποντας το μέλλον να μην έχει δικό του γήπεδο. Είναι κάτι που θα μείνει. Εγώ είμαι της άποψης πως το ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει γήπεδο».

Για το πως θα γίνει το γήπεδο:

«Το 1994 που ήμουν πρόεδρος προσέλαβα έναν πρώην έπαρχο της Λευκωσίας και του είπα να τον πληρώνω με δικά μου λεφτά για να μου βρει ένα χώρο για να κάνουμε αθλητικό κέντρο στο ΑΠΟΕΛ. Μου είπε πως βρήκε χώρο και που ήταν; Στην Λαϊκή Σπόρτινγκ Κλαμπ. Έγινε προσπάθεια, ήταν πρόεδρος ο κ. Κληρίδης και καταφέραμε και πήραμε αυτό τον χώρο και υπογράψαμε. Ανήκε αυτός ο χώρος στο σωματείο. Μετά που έφυγα, έγιναν κάποιες κινήσεις και ανταλλάχθηκε αυτός ο χώρος με τον χώρο της Κοκκινοτρεμυθιάς. Η ανταλλαγή έγινε για προφανείς λόγους, ήταν δύσκολο να έχεις αθλητικό κέντρο σε ένα χώρο με σπίτια πολυτελείας. Η ιδέα είναι να ανταλλάξουν ξανά αυτό τον χώρο με άλλο χώρο, σε περιοχή που μπορεί να γίνει γήπεδο. Υπάρχουν τόσες εκτάσεις. Ο χώρος θα ανήκει στο σωματείο. Όταν κάνεις γήπεδο δικαιούσαι ένα μεγάλο ποσό από το Κράτος, ένα ποσοστό 60%.  Η ιδέα είναι να γίνει γήπεδο που θα ανήκει στο σωματείο αλλά επειδή η εταιρεία θα βάλει τα υπόλοιπα λεφτά είναι να νοικιάσει η εταιρεία το γήπεδο από το σωματείο για 50 χρόνια. Η ιδέα είναι να γίνει γήπεδο 15.000. θέσεων που θα κοστίσει 25 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι βάση των προδιαγραφών της UEFA κατηγορίας 4. Υπάρχει και κάτι άλλο, επενδυτής στο όνομα του γηπέδου. Στο εξωτερικό έτσι κάνουν. Χρειάζεται συντονισμός και να γίνει μια πολύ καλή και λεπτομερής μελέτη. Να βρεθεί ο χώρος, να ανταλλαχθεί και να ενημερωθεί ο ΚΟΑ. Να βρεθούν και επενδυτές και γίνεται το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ. Θέλει και ο κ. Πετρίδης και το σωματείο να γίνει το γήπεδο».