Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» είναι ο πρώην πρόεδρος του σωματείου και της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Μιχάλης Ιωαννίδης.

Για την πορεία του στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ:

«Το 1989 ξεκίνησε ως παράγοντας του ΑΠΟΕΛ, με είχε βάλει στο συμβούλιο του ο Ανδρέας Παπαέλληνας. Το 1991-92 ήταν ο Κύκκος Φωτιάδης στην προεδρία, είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Προπονητής ήταν ο Κμοχ. Το 1992 έφυγε ο κ. Φωτιάδης και ανέλαβα εγώ πρόεδρος. Είχε συνεχίσει προπονητής ο Γκμοχ. Υπήρχαν δυσκολίας και σε κάποια στάδιο τα εσωτερικά προβλήματα με ανάγκασαν να τον απολύσω και προσέλαβα τον κ. Τάκη Αντωνίου. Έδωσε 2 χιλιάδες λίρες στην Ομόνοια Αραδίποου για τον πάρουμε».

Για τον λόγο που έφυγε ο Γιάτσεκ Γκμοχ:

«Ο λόγος που έφυγε είναι πως έβλεπα μέσα στα αποδυτήρια ότι υπήρχε πρόβλημα. Άρχισαν να αντιδρούν οι ποδοσφαιριστές. Ενώ ήταν πολύ καλός προπονητής, ήθελε να είναι το αστέρι της ομάδας. Δεν του άρεσε που ήταν αστέρια ο Γκόγκιτς και ο Σάμπουριτς. Είχε κάνει την εισήγηση να φύγει ο Σάμπουριτς και να μείνει ο Γκόγκιτς. Όταν τους το ανακοίνωσε, ο Γκόγκιτς είπε ή και οι δυο ή κανένας. Και έφυγαν και οι δυο».

Για το αν έχει κάποια σχέση με την Ανόρθωση:

«Η μητέρα μου είναι από την Αμμόχωστο. Εγώ πήγαινα με φίλους μου το καλοκαίρι στην Αμμόχωστο αλλά δεν είχα καμία σχέση με την Ανόρθωση. Το 1934 ο πατέρας μου ήταν τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ. Ο Πάκκος ο παλιός ονομαζόταν Χρυσόστομος Ιωαννίδης, ήταν θείος μου, ήταν σέντερ μπακ του ΑΠΟΕΛ. Ήταν μάλιστα ο πρώτος ποδοσφαιριστής εν ενεργεία στο συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ. Ο καινούριος Πάκκος ονομάστηκε έτσι γιατί φυσιογνωμικά έμοιαζε στο θείο μου. Στο αίμα μου ρέει μπόλικο ΑΠΟΕΛ».