Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» είναι ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Μιχάλης Ιωαννίδης.

Για τον λόγο που το ΑΠΟΕΛ κάνει την διαφορά από τις άλλες ομάδες:

«Ξεκινά από τα λεφτά. Όταν ένας παίκτης ξέρει ότι κάθε μήνα θα πάρει τα λεφτά του στην ώρα του, μπορεί να πάρει μπόνους σε Κύπρο και Ευρώπη και πως μπορεί να τον δει μια ομάδα στο εξωτερικό και να πάρει μεταγραφή, αυτό ελκύει τους παίκτες. Κατά 80% είναι τα λεφτά και το υπόλοιπο είναι η διαχείριση που γίνεται από τη διοίκηση. Ξέρω πολλές περιπτώσεις παικτών που δεν πήγαν σε άλλες ομάδες γιατί τους είπαν ότι μπορεί να μείνουν 2-3 μήνες απλήρωτοι. Βρέθηκαν και κάποιοι καλοί προπονητές με πρώτο τον Γιοβάνοβιτς. Δημιούργησε καλά αποδυτήρια και έφερε αποτελέσματα. Σε 2-3 χρόνια νομίζω το ΑΠΟΕΛ θα ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες».

Για το πως μπήκε στο συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ ο Πρόδρομος Πετρίδης:

«Είχε μπει στο συμβούλιο ο Φοίβος Κωνσταντινίδης και τους είχα πει νέα πρόσωπα να μπουν στο συμβούλιο. Μου είπε ότι έχω ένα καλό αλλά λίγο ιδιόρρυθμο και εμφανίστηκε ο Πρόδρομος. Ανέλαβε το μπάσκετ και την επόμενη χρονιά έκανε το νταμπλ. Είναι γενναιόδωρος άνθρωπος ο Πρόδρομος. Έδωσε πολλά λεφτά στο ΑΠΟΕΛ».

Για το αν νιώθει αδικημένος από το ΑΠΟΕΛ:

«Δεν νιώθω αδικημένος. Πρόσφερα στο ΑΠΟΕΛ γιατί ήθελα να προσφέρω και όχι να πάρω. Είμαι μια χαρά με τη συνείδηση μου και χαίρομαι διπλά».