Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Μιχάλης Ιωαννίδης.

Για την πορεία του στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ:

«Το 1989 ξεκίνησε ως παράγοντας του ΑΠΟΕΛ, με είχε βάλει στο συμβούλιο του ο Ανδρέας Παπαέλληνας. Το 1991-92 ήταν ο Κύκκος Φωτιάδης στην προεδρία, είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Προπονητής ήταν ο Κμοχ. Το 1992 έφυγε ο κ. Φωτιάδης και ανέλαβα εγώ πρόεδρος. Είχε συνεχίσει προπονητής ο Γκμοχ. Υπήρχαν δυσκολίας και σε κάποια στάδιο τα εσωτερικά προβλήματα με ανάγκασαν να τον απολύσω και προσέλαβα τον κ. Τάκη Αντωνίου. Έδωσε 2 χιλιάδες λίρες στην Ομόνοια Αραδίποου για τον πάρουμε».

Για τον λόγο που έφυγε ο Γιάτσεκ Γκμοχ:

«Ο λόγος που έφυγε είναι πως έβλεπα μέσα στα αποδυτήρια ότι υπήρχε πρόβλημα. Άρχισαν να αντιδρούν οι ποδοσφαιριστές. Ενώ ήταν πολύ καλός προπονητής, ήθελε να είναι το αστέρι της ομάδας. Δεν του άρεσε που ήταν αστέρια ο Γκόγκιτς και ο Σάμπουριτς. Είχε κάνει την εισήγηση να φύγει ο Σάμπουριτς και να μείνει ο Γκόγκιτς. Όταν τους το ανακοίνωσε, ο Γκόγκιτς είπε ή και οι δυο ή κανένας. Και έφυγαν και οι δυο».

Για το αν έχει κάποια σχέση με την Ανόρθωση:

«Η μητέρα μου είναι από την Αμμόχωστο. Εγώ πήγαινα με φίλους μου το καλοκαίρι στην Αμμόχωστο αλλά δεν είχα καμία σχέση με την Ανόρθωση. Το 1934 ο πατέρας μου ήταν τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ. Ο Πάκκος ο παλιός ονομαζόταν Χρυσόστομος Ιωαννίδης, ήταν θείος μου, ήταν σέντερ μπακ του ΑΠΟΕΛ. Ήταν μάλιστα ο πρώτος ποδοσφαιριστής εν ενεργεία στο συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ. Ο καινούριος Πάκκος ονομάστηκε έτσι γιατί φυσιογνωμικά έμοιαζε στο θείο μου. Στο αίμα μου ρέει μπόλικο ΑΠΟΕΛ».

Για τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς:

«Ο Βέσκο είχε βγει τρίτος καλύτερος παίκτης στην Γιουγκοσλαβία. Εγώ είχα πάει στη Σερβία, μέσω Ουγγαρίας, συναντήθηκε με δυο μάνατζερ και μας εισηγήθηκαν δυο άλλους παίκτες. Ενώ μιλούσαμε βλέπω ένα μικρόσωμο και ρώτησα ποιος είναι. Μου είπαν είναι ο τρίτος καλύτερος παίκτης της Γιουγκοσλαβίας και αμέσως τους είπα να τον φέρω στο ΑΠΟΕΛ. Την επόμενη μέρα είπε το «ναι» και ήρθε. Η μεταγραφή μας κόστισε μόνο 40.000 δολάρια. Ήταν παίκτης του μισού εκατομμυρίου ευρώ αλλά επειδή δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Προτίμησε την Κύπρο».

Για τον Ντράκισα Μπίνιτς:

«Κάναμε το ταξίδι και πάλι, τον συναντήσαμε. Μαζί μου ήταν και ο Φίλιππος Ιακωβίδης. Όταν συναντηθήκαμε μαζί μου εμφανίστηκε με δυο μπόντιγκαρντ. Εγώ τον ρώτησα γιατί τους έφερε, φοβάσαι μήπως σε δείρω; Και κάναμε τη συμφωνία. Νομίζω του δώσαμε 100.000 ευρώ. Δεν ήταν πολλά. Ήρθε και ήταν καλός παίκτης. Θυμάμαι δεν του έδινε άδεια ο πρόεδρος της Τσέχικης ομάδας που αγωνιζόταν πριν υπογράψει σε εμάς και σε μια ώρα έπεσε ριπή στο σπίτι του προέδρου. Ύστερα από λίγο ο Μπίνιτς ήταν ελεύθερος. Μου είπε μια μέρα, «πρόεδρε τακτοποίησα τα πράγματα μου και σκέφτομαι να φέρω και ένα Beretta μαζί μου, είναι εντάξει;». Ιστορία για αγρίους!».

Για τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ:

«Όταν έφυγα το 1994 χρωστούσαμε ένα μήνα μισθό στους παίκτες. Μετά έγιναν κάποιες υπερβάσεις για να έρθει το νταμπλ, οι οποίες κόστισαν από πλευράς παικτών. Το 1996 παραιτήθηκα και ανέλαβε ο Ουράνιος Ιωαννίδης. Έκανε τεράστια προσπάθεια να κουμαντάρει τα οικονομικά αλλά τελείωσε η χρονιά με αρκετά χρέη. Το 1997 ήμασταν έτοιμοι να κλείσουμε! Ένα μήνα μετά τη δημιουργία της εταιρείας, υπήρχε ενθουσιασμός και αυτό δούλεψε».

Για την σκέψη δημιουργίας της εταιρείας:

«Είχα σκεφτεί ότι μόνος τρόπος να φέρουμε τον κόσμο κοντά και να πάρουμε λεφτά, είναι να κάνουμε κάτι το επαγγελματικό. Έκατσα και έκανα μια ιδέα, ο Κρις Τριανταφυλλίδης ετοίμασε το καταστατικό και πέτυχε. Το μετοχικό κεφάλαιο ήταν 650.000 λίρες. Βάση του καταστατικού έπρεπε κάποιος να βάλει τουλάχιστον 10.000 ευρώ και κανείς δεν μπορούσε να έχει πέραν του 10%, κάτι που ισχύει μέχρι και σήμερα. Σιγά σιγά μαζέψαμε λεφτά αλλά αυτό που βοήθησε πολύ το σλόγκαν: «Μέτοχος ή αμέτοχος! Νομίζω τα χρέη ήταν 400.000 λίρες περίπου. Τότε με είχε πλησιάσει ένας από τους 4 υποψήφιους προέδρους τώρα και μου είπε ότι το σλόγκαν είναι πολύ καλό».

Για τον λόγο που το ΑΠΟΕΛ κάνει την διαφορά από τις άλλες ομάδες:

«Ξεκινά από τα λεφτά. Όταν ένας παίκτης ξέρει ότι κάθε μήνα θα πάρει τα λεφτά του στην ώρα του, μπορεί να πάρει μπόνους σε Κύπρο και Ευρώπη και πως μπορεί να τον δει μια ομάδα στο εξωτερικό και να πάρει μεταγραφή, αυτό ελκύει τους παίκτες. Κατά 80% είναι τα λεφτά και το υπόλοιπο είναι η διαχείριση που γίνεται από τη διοίκηση. Ξέρω πολλές περιπτώσεις παικτών που δεν πήγαν σε άλλες ομάδες γιατί τους είπαν ότι μπορεί να μείνουν 2-3 μήνες απλήρωτοι. Βρέθηκαν και κάποιοι καλοί προπονητές με πρώτο τον Γιοβάνοβιτς. Δημιούργησε καλά αποδυτήρια και έφερε αποτελέσματα. Σε 2-3 χρόνια νομίζω το ΑΠΟΕΛ θα ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες».

Για το πως μπήκε στο συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ ο Πρόδρομος Πετρίδης:

«Είχε μπει στο συμβούλιο ο Φοίβος Κωνσταντινίδης και τους είχα πει νέα πρόσωπα να μπουν στο συμβούλιο. Μου είπε ότι έχω ένα καλό αλλά λίγο ιδιόρρυθμο και εμφανίστηκε ο Πρόδρομος. Ανέλαβε το μπάσκετ και την επόμενη χρονιά έκανε το νταμπλ. Είναι γενναιόδωρος άνθρωπος ο Πρόδρομος. Έδωσε πολλά λεφτά στο ΑΠΟΕΛ».

Για το αν νιώθει αδικημένος από το ΑΠΟΕΛ:

«Δεν νιώθω αδικημένος. Πρόσφερα στο ΑΠΟΕΛ γιατί ήθελα να προσφέρω και όχι να πάρω. Είμαι μια χαρά με τη συνείδηση μου και χαίρομαι διπλά».

Για το θέμα του γηπέδου του ΑΠΟΕΛ:

«Υπάρχουν ΑΠΟΕΛιστες που λένε πως εφόσον στο συμβούλιο του ΓΣΠ είναι περισσότεροι ΑΠΟΕΛιστες, είναι δικό του το γήπεδο. Υπάρχει δηλαδή η άποψη πως ας έρθει κοντά το ΑΠΟΕΛ και να διαχειρίζεται το ΓΣΠ και να πει το ΑΠΟΕΛ της Ομόνοιας να πληρώνει ένα ποσό και να παίζει εκεί. Υπάρχει και η άλλη άποψη ότι π.χ υπάρχουν 500 γήπεδα στην Ευρώπη, δεν τα καταφέρνουν τα επιβιώσουν; Είναι δυνατό το ΑΠΟΕΛ των εκατομμυρίων να μην έχει δικό του γήπεδο. Δεν μπορεί μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ με επιτυχίας και βλέποντας το μέλλον να μην έχει δικό του γήπεδο. Είναι κάτι που θα μείνει. Εγώ είμαι της άποψης πως το ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει γήπεδο».

Για το πως θα γίνει το γήπεδο:

«Το 1994 που ήμουν πρόεδρος προσέλαβα έναν πρώην έπαρχο της Λευκωσίας και του είπα να τον πληρώνω με δικά μου λεφτά για να μου βρει ένα χώρο για να κάνουμε αθλητικό κέντρο στο ΑΠΟΕΛ. Μου είπε πως βρήκε χώρο και που ήταν; Στην Λαϊκή Σπόρτινγκ Κλαμπ. Έγινε προσπάθεια, ήταν πρόεδρος ο κ. Κληρίδης και καταφέραμε και πήραμε αυτό τον χώρο και υπογράψαμε. Ανήκε αυτός ο χώρος στο σωματείο. Μετά που έφυγα, έγιναν κάποιες κινήσεις και ανταλλάχθηκε αυτός ο χώρος με τον χώρο της Κοκκινοτρεμυθιάς. Η ανταλλαγή έγινε για προφανείς λόγους, ήταν δύσκολο να έχεις αθλητικό κέντρο σε ένα χώρο με σπίτια πολυτελείας. Η ιδέα είναι να ανταλλάξουν ξανά αυτό τον χώρο με άλλο χώρο, σε περιοχή που μπορεί να γίνει γήπεδο. Υπάρχουν τόσες εκτάσεις. Ο χώρος θα ανήκει στο σωματείο. Όταν κάνεις γήπεδο δικαιούσαι ένα μεγάλο ποσό από το Κράτος, ένα ποσοστό 60%.  Η ιδέα είναι να γίνει γήπεδο που θα ανήκει στο σωματείο αλλά επειδή η εταιρεία θα βάλει τα υπόλοιπα λεφτά είναι να νοικιάσει η εταιρεία το γήπεδο από το σωματείο για 50 χρόνια. Η ιδέα είναι να γίνει γήπεδο 15.000. θέσεων που θα κοστίσει 25 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι βάση των προδιαγραφών της UEFA κατηγορίας 4. Υπάρχει και κάτι άλλο, επενδυτής στο όνομα του γηπέδου. Στο εξωτερικό έτσι κάνουν. Χρειάζεται συντονισμός και να γίνει μια πολύ καλή και λεπτομερής μελέτη. Να βρεθεί ο χώρος, να ανταλλαχθεί και να ενημερωθεί ο ΚΟΑ. Να βρεθούν και επενδυτές και γίνεται το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ. Θέλει και ο κ. Πετρίδης και το σωματείο να γίνει το γήπεδο».