25/10/2017 13:09

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει τους επίσημους προσκεκλημένους και τους εκπροσώπους των M.M.E., στην δημοσιογραφική διάσκεψη του.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, έχει στόχο την υλοποίηση ενός Μαραθωνίου υψηλών προδιαγραφών που θα καταστεί θεσμός. Παράλληλα αποτελεί προτεραιότητα η προώθηση του αθλητισμού σαν κοινωνικό αγαθό, καθώς αποτελεί ένα δυναμικό και χρήσιμο πεδίο ανταλλαγής πληροφοριών και τεχνογνωσίας προς όφελος των αθλητών, των σωματείων, αλλά και όλων των αθλούμενων πολιτών κάθε ηλικίας.

Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου στην Λάρνακα και τελεί υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Μεταφορών, του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, της Αστυνομίας Κύπρου, της Πολιτικής Άμυνας, του Οργανισμού Νεολαίας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Μέχρι στιγμής, στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, έχουν ήδη εγγραφεί αθλητές από περισσότερες από 20 χώρες, όπως για παράδειγμα από: ΗΠΑ, Αργεντινή, Μεξικό, Γκάνα, Νότιο Αφρική, Γαλλία, Αγγλία, Ρωσία κ.α.

Το βίντεο του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κ. Σοφοκλής Κασκαούνιας, έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχει γίνει viral στα social media.

Γενικές Πληροφορίες Ομιλητών – Πάνελ Δημοσιογραφικής Διάσκεψης

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, ο κ. Μάριος Πολυβίου, εκ μέρους του Radisson Blu και CEO των SunnySeeker Hotels, ο κ. Ευάγγελος Παπαποστόλου – Τεχνικός Σύμβουλος του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, ο κ. Σωτήρης Μαύρος – Αγωνιστικός Διευθυντής του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας καθώς και ο κ. Κώστας Ντάλτας – Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας.

Παραβρέθηκαν: η Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου, ο κ. Γιαννάκης Γιάννη – Επίτροπος Εθελοντισμού, εκπρόσωποι κομμάτων και εκπρόσωποι των χορηγών του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας.

Δράση – Διαδρομές του Πρώτου Πράσινου Μαραθωνίου Κύπρου
Οι διαδρομές του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, χαρακτηρίζονται από μια ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, που συνδυάζεται με υψηλές αθλητικές προδιαγραφές.

Η πόλη της Λάρνακας υπόσχεται να χαρίσει δυνατές συγκινήσεις σε όλους όσους θα λάβουν μέρος στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, που συμπεριλαμβάνει: Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), Δρόμο 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικό, 5 χιλιομέτρων – ατομικό και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο αγώνας του Μαραθωνίου θα ξεκινήσει από τις Φοινικούδες, θα κατευθυνθεί προς την περιοχή Μακένζυ και στην περιοχή του Διεθνούς Αεροδρομίου της Λάρνακας, θα περάσει από την Αλυκή και τον Ουμ Χαράμ Τεκκέ και θα επιστρέψει στο ίδιο σημείο δύο φορές.
βλ. http://larnakamarathon.com/agones/marathonios/ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ