• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«7άρα» και ρεκόρ η Παρί Σεν-Ζερμέν
22/11/2017 23:52
«7άρα» και ρεκόρ η Παρί Σεν-Ζερμέν

Η Σέλτικ άνοιξε το σκορ 1ο λεπτό στο Παρίσι, αλλά η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 7-1 και έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας σε όμιλο CL απ’ την 5η αγωνιστική! Η Μπάγερν πέρασε απ’ τις Βρυξέλλες και ελπίζει για την πρωτιά!

αρί Σεν-Ζερμέν έκανε το “5 στα 5” στο φετινό Champions League, νικώντας 7-1 τη Σέλτικ με ανατροπή, έτσι έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας στους ομίλους της διοργάνωσης, με μία ένα ματς να απομένει!

Η Ντόρτμουντ είχε το ρεκόρ από πέρσι με 21 γκολ και οι Γάλλοι έχουν πετύχει 24, ενώ το γκολ του Μουσά Ντεμπελέ στο πρώτο λεπτό ήταν το πρώτο που δέχονται.

Η Μπάγερν νίκησε 2-1 την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και εξακολουθεί να ελπίζει στην πρωτιά, την οποία θα πάρει αν νικήσει την Παρί με καλύτερο σκορ από το 3-0 (με αυτό τους είχαν νικήσει οι Γάλλοι).

Παρί Σεν-Ζερμέν – Σέλτικ 7-1

 

Σκόρερς: 9′ και 22′ Νεϊμάρ, 28′ και 79′ Καβάνι, 35′ Εμπαπέ, 75′ Βεράτι, 81′ Ντάνι Άλβες / 1′ Μουσά Ντεμπελέ

Γήπεδο: “Parc des Princes”, Παρίσι

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Ελλάδα)

Μόλις στο πρώτο λεπτό η Σέλτικ άνοιξε το σκορ στο Παρίσι, με το σουτ του Μουσά Ντεμπελέ, το οποίο κόντραρε και στον Καβάνι, ενώ αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται η Παρί Σεν-Ζερμέν στη φετινή διοργάνωση.

Μόνο 8 λεπτά κράτησαν το προβάδισμα οι Σκωτσέζοι, καθώς το 9′ ο Νεϊμάρ απάντησε με κοντινό διαγώνιο σουτ, ενώ με παρόμοιο τρόπο ο Βραζιλιάνος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 22′, μόνο που είχε προηγηθεί τρομερή ομαδική προσπάθεια. Ο Βεράτι έκανε το “ένα-δύο” με τον Ραμπιό, αυτός έδωσε στον Νεϊμάρ που έκανε και αυτός εν συνεχεία το “ένα-δύο” με τον Βεράτι!

Στο 28′ ήταν η σειρά του Έντινσον Καβάνι να σκοράρει για το 3-1 και στο 35′ είχε πλέον πετύχει τέρμα όλη η επιθετική τριάδα, καθώς έκανε το 4-1 ο Κιλιάν Εμπαμπέ.

Δεν σταμάτησαν οι Γάλλοι, στο 75′ ο Βεράτι έκανε το 5-1, στο 79′ ο Καβάνι σκόραρε για 2η φορά στο ματς και στο 81′ ο Ντάνι Άλβες διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Αρεολά, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κιρζαβά, Ραμπιό, Βεράτι, Ντράξλερ, Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι.

ΣΕΛΤΙΚ (3-6-1): Γκόρντον, Λούστιγκ (13′ Μπιτόν), Σιμούνοβιτς, Μπογιατά, Σκοτ Μπράουν, Ντσαμ, ΜακΓκρέγκορ, Φόρεστ, Τιέρνι, Ρόγκιτς, Μουσά Ντεμπελέ.

Άντερλεχτ – Μπάγερν 1-2

Σκόρερς: 63′ Χανί / 51′ Λεβαντόβσκι, 77′ Τολισό

Γήπεδο: “Constant Vanden Stock”, Βρυξέλλες

Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ (Αγγλία)

Ο Άριεν Ρόμπεν αντικαταστάθηκε στο 48′ από τον Χάβι Μαρτίνεθ, λόγω τραυματισμού, όπως και ο Τιάγκο Αλκάνταρα στο 44′, με τον Χάμες Ροντρίγκες να μπαίνει στην θέση του. Ο Κολομβιανός στο 51′ έδωσε στον Κορεντέν Τολισό και αυτός έδωσε… έτοιμο γκολ στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον Πολωνό να πλασάρει και κενή εστία και να ανοίγει το σκορ για την Μπάγερν στις Βρυξέλλες.

Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο γκολ του “Λέβα” φέτος στη διοργάνωση, με το πρώτο να είναι στο ματς του πρώτου γύρο με την Άντερλεχτ, η οποία 12 λεπτά κατάφερε να απαντήσει με το κοντινό σουτ του Σοφιάν Χανί, από την κεφαλιά-πάσα του Λούκας Τεοντόρτσικ.

Από δημιουργός ο Τολισό έγινε… εκτελεστής, με τον Γάλλο μέσο να δίνει ξανά προβάδισμα στους Βαυαρούς στο 77′ με κεφαλιά, έπειτα από τη σέντρα του Γιόζουα Κίμιχ από δεξιά.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Σελς, Απιά, Σπάχιτς, Εμποτζί, Ντέσχαχτ, Κουμς, Ντεντόνκερ, Τρεμπέλ, Χέρκενς, Χανί, Τεοντόρτσικ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ζούλε, Φριντλ, Ρούντι, Τολισό, Βιδάλ, Ρόμπεν (48′ Χάβι Μαρτίνεθ), Τιάγκο Αλκάνταρα (44′ Χάμες Ροντρίγκες), Λεβαντόβσκι.

Η βαθμολογία

1. Παρί Σεν-Ζερμέν 15 (24-1)

2. Μπάγερν 12 (10-5)

3. Σέλτικ 3 (5-17)

4. Άντερλεχτ 0 (1-17)


btm