Ολόκληρη η εκπομπή ΟΛΑ ΜΑΛΕ στον Super Sport FM 104.0, με καλεσμένο τον Χρίστο Πογιατζή.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του: 

Για το πώς ξεκίνησε την καριέρα του…
«Είμαι από την Άχνα. Από μικρός ήμουν άρρωστος με το ποδόσφαιρο. Στο σχολείο πήγαινα με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Περίμενα την ώρα να χτυπήσει το κουδούνι για να φύγω».

Για την ομάδα του…

«Ήμουν από μικρός με τον Εθνικό. Είχα την ευκαιρία να πήγαινα και σε άλλες ομάδες, από μικρός, όμως δεν το έκανα. Κάποιος ήθελε να με πάρει στην Ανόρθωση στα 10-12 χρονών. Δεν το έκανε η καρδιά».

Για την καθιέρωση του στην ομάδα…

«Στα 14 μου ξεκίνησα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν με την ΑΠΕΠ εκτός έδρας σε ηλικία 16 χρονών. Ο προπονητής που με καθιέρωσε ήταν ο Σλόποταν Βουτσέκοβιτς. Το ξεκίνημα, στα πρώτα παιχνίδια, δεν ήταν καλό και με φώναξε στο γραφείο και μου είπε ότι θα με έβαζε βασικό. Αυτό με άγχωσε. Με έκανε να δακρύζω. Μετά κατάλαβα το λόγο το έκανε».

Για άλλους προπονητές που τον βοήθησαν…

«Είχε περιπτώσεις που με αδίκησαν. Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που θα τα παρατούσα».

Για την αγάπη που έχει στον Εθνικό…

«Είναι η δεύτερη μου οικογένεια. Το δείχνουν οι πράξεις».

Για το πότε έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρα του…

«Στο Ιντερτότο με τον Τόζα το 2006 ήταν η καλύτερη χρονιά. Ένιωθα τόσο δυνατός, που όποιος και αν ήταν μπροστά μου, δεν τον υπολόγιζα. Ήμασταν πολύ καλά προπονημένοι. Μια ομάδα της εμβέλειας του Εθνικού, έπαιξε 10 παιχνίδια. Παίξαμε με 5.000 κόσμο στο ΓΣΠ και νικήσαμε 5-0».

Για το ότι δεν ήταν στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών…

«Το γιατί δεν το ξέρω. Κράτησα επίπεδο παρά την πικρία μου. Το 2006 ήμουν στην καλύτερη μου κατάσταση και δεν κλήθηκα. Είχα ροή, σημείωσα τόσα γκολ στην Ευρώπη και δεν με κάλεσαν».

Για το λόγο που δεν πήγε στην Ανόρθωση…

«Το καλοκαίρι του 2007 μετά την πορεία που κάναμε στην Ευρώπη, ήταν ο Τιμούρ στην Ανόρθωση και πρόεδρος ο Ανδρέας Παντελή. Υπήρξαν συζητήσεις, συμφωνίες και ήταν κοντά η ανακοίνωση. Θα πήγαινα επειδή μου το έδειξε ο Τιμούρ. Η μεταγραφή δεν έγινε και περασμένα, ξεχασμένα. Ο πρόεδρος ήταν σωστός. Ήταν δική μου επιλογή να παραμείνω. Δεν πουλώ εύκολα. Δεν μπορούσα να πουλήσει το χωριό, την ομάδα».

 

 



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ