Παιχνίδι που κρίνει πάρα πολλά στη μάχη της αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού είναι το σημερινό στο Δασάκι μεταξύ του Εθνικού και της Νέας Σαλαμίνας.

Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι στους 4 βαθμούς. Για την ομάδα της Άχνας είναι η τελευταία ευκαιρία, αφού με ήττα μόνο με θαύμα θα γλιτώσει. Γι’ αυτό θέλει μόνο νίκη, όπως και η Νέα Σαλαμίνα που αν δεν κερδίσει, θα δυσκολέψει περισσότερο γι’ αυτήν η κατάσταση.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν προβλήματα. Μάλλον με 4-2-3-1 ο Εθνικός, με Μπογκατίνοφ στο τέρμα, στόπερ τους Σκβορτς και Ρόκατς, με τους Κυπριανού και Τσικάρσκι στα άκρα. Θέση διεκδικούν Ιωάννου και Φιλίποφ. Επικρατέστεροι στο κέντρο είναι οι Ντόβμπνια, Πιντσέλι και Παπαγεωργίου, με Κάστρο και Κιπιάνι στα άκρα και τον Χαραλάμπους στην κορυφή.

Με 3-4-3 πιθανότατα η Νέα Σαλαμίνα, με Βεσελόφσκι στο τέρμα, με στόπερ τους Καρώ, Κούσουλος και Νταμάχου, με τους Μιντίκκη και Κορέια στα άκρα. Στο κέντρο φαβορί είναι οι Παπαδόπουλος και Ρέινολντς, θέση διεκδικεί ο Λεμέσιος αν είναι απόλυτα έτοιμος. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Τιάγκο και Ελουντού, με τον Καρλάο στην κορυφή. Θέση διεκδικεί ο Μακρίεφ.

Ανδρέας ΒεντούρηςΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ