Από ντέρμπι σε ντέρμπι η Ανόρθωση. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, η ομάδα του Ρόνι Λέβι ταξιδεύει αύριο στη Λεμεσό (17:00) για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, σε ένα ακόμη σημαντικό τεστ, αντοχών και δυνατοτήτων. Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να γίνει η πρώτη που θα κερδίσει τον Απόλλωνα την φετινή σεζόν και ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, Παλάνκα και Γκάντσεφ θα είναι οι δυο απουσίες που θα έχει ο Ρόνι Λέβι. Σισέ και Ράγιος ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος χθες όμως η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία. Αμφότεροι αναμένεται πως θα ανεβάσουν ρυθμούς σήμερα και θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Σε ότι αφορά το πλάνο που ετοιμάζει ο Ρόνι Λέβι, ο Ισραηλινός κόουτς δεν αναμένεται να κάνει περισσότερες από μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα μιας, η οποία θα είναι και αναγκαστική. Ο Γιώργος Οικονομίδης θα πάρει τη θέση του Γκάντσεφ, ενώ οι υπόλοιποι δέκα, αναμένεται πως θα είναι οι ίδιοι, όπως και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαρούς, Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο στο κέντρο της άμυνας και Σιεχού με Πράνιτς στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή πέραν του Οικονομίδη θα είναι οι Βίκτορ και Ράγιος, αριστερά ο Σισέ, δεξιά ο Αράζ και στη κορυφή ο Καμαρά. Δύσκολα θα δούμε στο αρχικό σχήμα τους Καλό και Άλβες.

Ο Ρόνι Λέβι γνωρίζει πως θα έχει απέναντι του μια ομάδα που χαρακτηρίζεται κυρίως για τις επιθετικές τις αρετές και για την ταχύτητα της. Όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στην Ανόρθωση θα επιδιώξουν να ελέγξουν τον ρυθμό του ματς. Ο Ισραηλινός κόουτς γνωρίζει καλά πως αν η ομάδα του έχει καλή τεχνική προσαρμογή στο ντέρμπι, έχει αρκετές πιθανότητες να πετύχει το στόχο της μέσα στο Τσίρειο.

Στέλιος ΔημοσθένουςΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ