• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Οι ομάδες «αποχαιρετούν» τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη
05/03/2018 19:40
Οι ομάδες «αποχαιρετούν» τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη

Βαρύ πένθος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, με το άκουσμα της είδησης του χαμού του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Οι ομάδες τον «αποχαιρετούν» με τις εξής ανακοινώσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Προέδρου της Κ.Ο.Π κ.Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος απεβίωσε σήμερα Δευτέρα (05/03).

Ο κ.Κωστάκης Κουτσοκούμνης υπηρέτησε με αφοσίωση επι σειρά ετών το Κυπριακό Ποδόσφαιρο το οποίο εκπροσώπησε επάξια σε Διεθνές επίπεδο.

Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ

ΑΠΟΕΛ

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος έχασε σήμερα τη μάχη με την επάρατη νόσο. Αντιπροσωπεία του ΔΣ του σωματείου μας θα παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος και θα καταθέσει στεφάνι εις μνήμη του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικίους του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, που απεβίωσε σήμερα μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

AEK

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για τον αδόκητο θάνατο του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Αιωνία του η μνήμη.

ΕΝΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και του Σωματείου ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ καθώς και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Παραλιμνίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Προέδρου της ΚΟΠ κ. ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ.

Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο απο σήμερα είναι φτωχότερο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει αγαπητέ Κωστακη.

ΠΑΦΟΣ FC

Οι επενδυτές, ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.
Αιωνία του η μνήμη

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Η εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη της για τον χαμό του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη, όπως επίσης και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αποβιώσαντα.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο σήμερα το απόγευμα, λίγο πριν τις 19:00 σε ηλικία 62 ετών. Ο εκλιπών, ήταν ο 11ος πρόεδρος της ΚΟΠ, έχοντας διαδεχθεί τον Μάριο Λευκαρίτη στη προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου το 2001, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι και σήμερα.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας μας θα παρευρεθεί στην κηδεία του.

ΑΛΚΗ

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΛΚΗΣ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο και έφυγε σε ηλικία 61 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΆΡΗΣ

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ, και όλη η οικογένεια του Άρη Λεμεσού εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Τα θερμά και από καρδιάς συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.

Πρόεδρε μα πάνω απ όλα φίλε Κωστάκη Κουτσοκούμνη έφυγες με το κεφάλι ψηλά και δυστυχώς για το Κυπριακό ποδόσφαιρο το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

ΔΟΞΑ

Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς εκφράζει τα βαθύτατα του συλλυπητήρια για το θάνατο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης υπηρέτησε το κυπριακό ποδόσφαιρο με ανιδιοτέλεια για σειρά ετών από διάφορες επάλξεις. Επί προεδρίας του το κυπριακό ποδόσφαιρο αναδείχτηκε τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Άνθρωπος με όραμα, κατάφερε να ανελιχθεί σε υψηλές βαθμίδες στα διοικητικά όργανα της UEFA και της FIFA. Το ποδόσφαιρο μας είναι ήδη φτωχότερο γιατί έχει φύγει μια ηγετική και χαρισματική φυσιογνωμία από τον χώρο.

Αιωνία σου η μνήμη και καλό ταξίδι φίλε Κωστάκη.


btm