Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Λουκά, μίλησε στον ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡΤ ΦΜ 104.0, και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα του «Τακτακαλά».

Για τις ελπίδες παραμονής:

Μαθηματικά υπάρχει η διαφορά, όμως δεν είναι ανυπέρβλητη, έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα, στις εκπλήξεις, στην ανατροπή. Με νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα θα ανέβουμε και ψυχολογικά.

Για το παιχνίδι με την Αλκή:

Χάσαμε το παιχνίδι στις συγκυρίες με την Αλκή, μπορούσαμε να πάρουμε και το τρίποντο αν ήμασταν πιο σοβαροί στην αναμέτρηση.

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα:

Αν πούμε το κλασσικό ότι είναι τελικός δεν έχει σημασία. Από την αρχή του πρωταθλήματος, λόγω της ετικέτας ότι ήμασταν το φαβορί για διαβάθμιση τα καταφέραμε να βρισκόμαστε εδώ, έχουμε δώσει 28 τελικούς. Στο αγωνιστικό, όλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Χρύση. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για αυτό πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε αρχής γενομένης από τη Νέα Σαλαμίνα. Θέλουμε άμεσα βαθμούς.

Για το αν θα ταχθεί ο Ολυμπιακός στο πλευρό του Γιώργου Κούμα:

Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα ταχθούμε υπερ του Γιώργου Κούμα ή όχι, η έγνοια μας αυτή τη στιγμή είναι η σωτηρία του σωματείου και η παραμονή στην α’ κατηγορία.

Για το χρέος του Ολυμπιακού:

Το σωματείο είναι σε καλύτερη κατάσταση, είναι διαχειρίσιμα τα πράγματα, κυμαίνεται γύρω στις 200-250 χιλιάδες το χρέος του Ολυμπιακού προς την UEFA, πριν 4 χρόνια μιλήσαμε για 750 χιλιάδες χρέος. Σχεδόν ακουμπά το ένα εκατομμύριο το συνολικό χρέος.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ