Ο προπονητής Νικόλας Μαρτίδης όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super Sport fm 104.0 μίλησε και για τους φακέλους από την ΟΥΕΦΑ.

Για την χρονιά της ανόδου με την ΑΕΖ…
«Η χρονιά που βγήκαμε στην α΄ κατηγορία με την ΑΕΖ ήταν ο στόχος μας. Νικήσαμε τον Ολυμπιακό στην προτελευταία αγωνιστική και πήραμε προβάδισμα. Είχαμε και τον Παπαθανασίου και τον Κρασσά και τον Γαρπόζη στο πλευρό μου και σαν βοηθό. Ανεβήκαμε κατηγορία χωρίς ξένο ποδοσφαιριστή».

Γιατί έφυγες από την ΑΕΖ;
«Ανέλαβε ο κ. Άριστος Αριστοδήμου γενικός αρχηγός τότε. Όταν παραιτήθηκε είχε μια κόντρα με τον κ. Χρίστου και προήλθε μια αναστάτωση. Κατάλαβα ότι θα έπεφτε και άλλο το μπάτζετ και προτίμησα να παραιτηθώ».

Η ΑΕΖ συνδέθηκε τότε με τους φακέλους από την ΟΥΕΦΑ…
«Σαν επαγγελματίας αν άφηνα τον εαυτό μου σε αυτές τις σκιές θα ήταν το τέλος μου. Άρχιζε το ματς με το ΑΠΟΕΛ και όλοι έλεγαν ότι θα μπουν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν φτιαγμένο αυτό για να γίνει, ήταν φυσιολογικό. Αν κάνει κάποιος να κάνει πρόβλημα σε μια ομάδα μπορεί εύκολα να πάει να παίξει πολλά χρήματα σε ένα σημείο και να έρθει φάκελος. Ήταν φυσιολογικά τα αποτελέσματα με την ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα».
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ