Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνει ότι στις 15 Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΚ, η οποία θα είναι και Εκλογική για την θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το Άρθρο 10 του Καταστατικού, οι υποψηφιότητες για την θέση του Προέδρου της ΚΟΚ, θα πρέπει να υποβάλλονται εγγράφως  στην γραμματεία της Ομοσπονδίας (κατόπιν σχετικής αποδείξεως, ώρες γραφείου Δευτέρα με Παρασκευή 08.00 με 16.00), το αργότερο μέχρι την 20ην Μαΐου 2018, και θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τα εξής:

Α) Από ενυπόγραφη και ενσφράγιστη επιστολή του Δ.Σ. ενός Σωματείου μέλους της ΚΟΚ (το οποίο εξυπακούεται ότι θα πρέπει να είναι ανάμεσα σε αυτά που έχουν δικαίωμα ψήφου στην Συνέλευση βάσει του άρθρου 13 του Καταστατικού) και στην οποία να αναφέρεται ότι το εν λόγω Σωματείο προτείνει την υποψηφιότητα του ενδιαφερομένου υποψηφίου και

Β) Από ενυπόγραφη και ενσφράγιστη επιστολή του Δ.Σ. δεύτερου Σωματείου μέλους της ΚΟΚ (το οποίο και πάλι εξυπακούεται ότι θα πρέπει να είναι ανάμεσα σε αυτά που έχουν δικαίωμα ψήφου στην Συνέλευση βάσει του άρθρου 13) και στην οποία θα αναφέρεται ότι το Δ.Σ. του εν λόγω Σωματείου υποστηρίζει την υποψηφιότητα του ενδιαφερομένου υποψηφίου Προέδρου.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ