Με το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων «ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ» συνεχίστηκε η δράση των ακαδημιών της ΠΟΑΠ. Αυτή ήταν και η πρώτη αγωνιστική αμέσως μετά το Πάσχα. Για ένα ακόμα Σάββατο χιλιάδες παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν με σύμμαχο τον καλό καιρό σε όλα τα γήπεδα ανεξαιρέτως.Οι μικροί έδωσαν πολύ δυνατά παιχνίδια με το θέαμα να είναι πολύ καλό και τα πολλά γκολ να είναι και πάλι στο μενού. Στην Premier κατηγορία όπου κρατείται σκορ (γιατί στην κατηγορία Championship δεν γίνεται κάτι τέτοιο), σημειώθηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ 273 γκολ σε 44 αγώνες με τον μέσο όρο να 6.20 γκολ ανά παιχνίδι!
Συγκεκριμένα στην Λευκωσία σημειώθηκαν 181 γκολ σε 31 αγώνες με μέσο όρο τερμάτων 5.8 ανά παιχνίδι ενώ στην Λεμεσό σημειώθηκαν 92 γκολ σε 13 αγώνες και με μέσο όρο τερμάτων 7.07 ανά αγώνα!!! Τα περισσότερα γκολ σημειώθηκαν στην αναμέτρηση BARCELONA FA-NIKKI COERVER για την κατηγορία 2008 Premier στην Λεμεσό με τον πίνακα του σκορ να γράφει 10-3 ως τελικό αποτέλεσμα.
Η δράση στα πρωταθλήματα ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ θα συνεχίστει το Σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου με διπλή αγωνιστική αφού θα διεξαχθεί το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής το Σάββατο και την Κυριακή αυτό της 20ης αγωνιστικής. Με αυτό το δεδομένο οι μικροί ήρωες της Π.Ο.Α.Π ετοιμάζονται για φουλ πρόγραμμα 2 αγωνιστικών μέσα σε 24 ώρες!!!


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ