• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Ξενύχτησε και γιόρτασε όλη η ΑΕΚ
23/04/2018 08:50

Στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο… ΠΑΟΚτσής Νίκος Βέρτης, γιόρτασαν το πρωτάθλημα Μελισσανίδης, Χιμένεθ, παίκτες και ποδοσφαιρικό τμήμα. (VIDEOS)

Επιμέλεια: Κώστας Τσίλης

Στο Ολυμπιακό Στάδιο οι παίκτες της ΑΕΚ γιόρτασαν με την ψυχή τους και μαθηματικά(και Σκουτέρη επιτρέποντος) την κατάκτηση του τίτλου. Έκαναν γύρο θριάμβου, έκαναν… χέρια στο κέντρο του γηπέδου, έγιναν ένα “κουβάρι”, έπαιξαν μπουγέλο στα αποδυτήρια.

Όμως όλο αυτό που ζούσαν, κανείς δεν ήθελε να τελειώσει. Και γι αυτό και το πανηγύρι για το πρωτάθλημα κράτησε όλη νύχτα. Με την κιτρινόμαυρη γιορτή να μεταφέρεται από το Ολυμπιακό Στάδιο, στο νυχτερινό μαγαζί στο οποίο τραγουδά ο… ΠΑΟΚτσής Νίκος Βέρτης. Και όλη η ΑΕΚ έδωσε το παρών. Από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τον Μανόλο Χιμένεθ και το τεχνικό τιμ, μέχρι τους παίκτες της Ένωσης και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όλοι το γιόρτασαν με την ψυχή τους.

ΟI “ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ”

Σε πανηγυρική διάθεση ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Εκείνοι όμως που είχαν μπει μπροστάρηδες στο κέφι και τον… λουλουδοπόλεμο, ήταν ο Παναγιώτης Κονέ, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Μιχάλης Μπακάκης. Και οι τρεις ήταν “τρελαμένοι”. Και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να δίνουν το σύνθημα στο κέφι, αλλά και να εκσφενδονίζουν γαρύφαλλα προς πάσα κατεύθυνση. Από κοντά και ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ και οι υπόλοιποι κιτρινόμαυροι δεν άργησαν να μπουν στον… ρυθμό.

ΑΡΑΟΥΧΟ Ο… ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΗΣ

Την ώρα που ο Αντρέ Σιμόες έδειχνε να απολαμβάνει όλο αυτό που γινόταν καταγράφοντας τα πάντα με το κινητό του και ο Έλντερ Λόπες προσπαθούσε να μάθει τα τραγούδια, ο Σέρχιο Αραούχο είχε αναλάβει ρόλο… πυροβολητή. Έστω και με λουλούδια. Και μάλιστα είχε βάλει ως στόχο τον γυμναστή της ομάδας Σέμπα Μπασκόν. Τον σημάδευε και τον “πυροβολούσε” συνεχώς.

Μάλιστα η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός γυμναστής είχε γίνει στόχος απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Και μάταια προσπαθούσε να απαντήσει, καθώς ήταν μόνος εναντίον όλων. Ο στενός συνεργάτης του Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο, δεν συμμετείχε πολύ στον λουλουδοπόλεμο, όμως σε δυο τραγούδια που τον ενθουσίασε ο ρυθμός, ήταν πρώτος στον χορό.

HARDCORE ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ

Μπορεί όλοι να ήταν μέσα στο κέφι και μέσα στο κλίμα. Ένας μόνο παίκτης της ΑΕΚ έδειχνε να βρίσκεται έξω από τα νερά του. Ήταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο συγκεκριμένος τρόπος διασκέδασης ήταν μάλλον hardcore για τα γούστα του Ουκρανού, που παρακολουθούσε απλώς τα… τεκταινόμενα και πολλές φορές με δέος. Μάταια ο Πέτρος Μάνταλος που πήγε δυο φορές δίπλα στον Τσιγκρίνσκι, έκανε προσπάθειες να τον ξεσηκώσει.

Η “ΕΠΙΘΕΣΗ” ΣΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ

Ο Μανόλο Χιμένεθ το απολάμβανε όλο αυτό που γινόταν. Και δεν δίστασε ακόμα και να μπει στην μάχη του λουλουδοπόλεμου. Μάλιστα κάποια στιγμή ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου αφηρημένο. Και του έκανε μια τρομερή επίθεση με γαρύφαλλα, ενώ στο ξάφνιασμα του Λάζαρου, ο Χιμένεθ απάντησε με υψωμένη την γροθιά.

Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ

Όλα τα πανηγύρια και στο ΟΑΚΑ και στο νυχτερινό κέντρο, ήταν ένα ψηφιδωτό από ανεπανάληπτες για την ΑΕΚ στιγμές και όμορφες εικόνες. Μια απ’ αυτές ήταν με τον Βασίλη Μπάρκα και τον Γιάννη Ανέστη. Εικόνα που εν πολλοίς φανερώνει το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια. Όταν ο Μπάρκας χόρευε, ο πρώτος που τον έραινε με λουλούδια, ήταν ο Ανέστης. Θεωρητικά οι δυο τους, ήταν ανταγωνιστές για μια θέση. Ενώ και όταν ο Ανέστης ανέβηκε ακόμα και σε τραπέζι για να χορέψει, ο πρώτος που του έριχνε λουλούδια, ήταν ο Μπάρκας.

ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ

Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές άρχισαν να αποχωρούν από το νυχτερινό μαγαζί, περίπου στις 4 τα ξημερώματα. Και το γλέντι της ΑΕΚ φαινόταν να φτάνει στο φινάλε του. Δεν θα μπορούσε να τελειώσει διαφορετικά, παρά με τον ύμνο της Ένωσης. Ύμνο που τραγούδησαν αγκαλιά ο Κονέ με τον Χιμένεθ, όσοι παίκτες δεν είχαν αποχωρήσει αλλά και οι οπαδοί της ΑΕΚ που έδωσαν το παρών στο νυχτερινό κέντρο. Και κατόπιν έδωσαν ξανά ραντεβού, για ένα ανάλογο γλέντι και μετά τον τελικό του κυπέλλου. Για το νταμπλ.

Δείτε τα videos:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάρτι τίτλου στο ΟΑΚΑ, 2-0 η ΑΕΚ τον Λεβαδειακό
Το VIDEO με τα “όλε, όλε” στο κέντρο του γηπέδου
Χαμός στα αποδυτήρια της ΑΕΚ!
VIDEO: Στις αγκαλιές του κόσμου της AEK ο Μελισσανίδης
Ο γύρος του θριάμβου από τους παίκτες της ΑΕΚ
Μάνταλος: “Είναι ψιλογελοίο αυτό που γίνεται”
Photostory: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί από Χιμένεθ και παίκτες
Πρωτάθλημα αφιερωμένο σε όλους αυτούς
Μελισσανίδης: “Αν είναι ανθρωποφάγοι και Μάο – Μάο ας τολμήσουν”
Σείστηκε η Νέα Φιλαδέλφεια από τους πανηγυρισμούς των οπαδών της ΑΕΚ


btm