• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Έστειλαν μηνύματα αθλητοπρέπειας ενόψει Final 4 (ΦΩΤΟΣ)
15/05/2018 14:17

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή το Final 4 των Ανδρών που θα διεξαχθεί το διήμερο 18 -20 Μαΐου παραχώρησε η Κ.Ο.Χ. στην Αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθε» του Ολυμπιακού Μεγάρου. Το παρών τους έδωσαν όλα τα διαγωνιζόμενα Σωματεία Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Παρνασσός Στροβόλου, ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ και Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς καθώς επίσης ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Χ Χαράλαμπος Λόττας και εκπρόσωπος της CytaVsion Διαχείρισης Αθλητικού Περιεχόμενου Ανδρέας Οικονομίδης.

Αρχικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χαράλαμπος Λόττας ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Η αγωνιστική περίοδος οδεύει προς το τέλος της. Μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη απ’ όλες τις απόψεις η οποία όμως ευελπιστούμε πώς θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το φάιναλ φορ Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας ουσιαστικά την αγωνιστική περίοδο στο άθλημα της σάλας πριν τα καλοκαιρινά Τουρνουά Παραλίας.

Παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και φέτος άλλη μια αγωνιστική χρονιά φτάνει στο τέλος. Έχουμε όμως εξάγει πολλά θετικά και αρνητικά συμπεράσματα τα οποία σαν Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και ευελπιστούμε να τα αξιοποιήσουμε την επόμενη χρονιά ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Παράλληλα θα ήθελα να καλέσω όλους τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο να δώσουν το παρών του στα παιχνίδια και να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών. Θέλω επίσης να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο Φάιναλ Φορ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Παρνασσό Στροβόλου, ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ και Κέντρο Νεότητος Αγίων Τριμιθιάς καλή επιτυχία και η καλύτερη ομάδα ας κατακτήσει το κύπελλο».

Από την πλευρά του ο Διαχειριστής Αθλητικού Περιεχομένου της CytaVision Ανδρέας Οικονομίδης τόνισε από την πλευρά του: «Σαν CytaVision κάνουμε προσπάθεια ώστε να προβάλουμε όσο καλύτερα μπορούμε τα άλλα αθλήματα. Κάνουμε αρχή με τον τελικό Κυπέλλου Ανδρών και ευελπιστούμε πως θα έχουμε συνέχεια στην μεταξύ μας συνεργασία. Εύχομαι και στα τέσσερα Σωματεία που λαμβάνουν μέρος καλή επιτυχία.

Παρών στην Συνέντευξη Τύπου έδωσαν προπονητές και Αρχηγών των διαγωνιζομένων Σωματείων οι οποίοι τόνισαν για το Final 4 που αρχίζει την Παρασκευή 18 Μαϊου.

Παρνασσός Στροβόλου

Χαράλαμπος Πέτρου (Βοηθός Προπονητής): «Στόχος μας είναι η πρόκριση στον Τελικό. Θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ, όμως πιστεύουμε στις δικές μας δυνατότητες και ευχόμαστε να βρισκόμαστε εμείς στον μεγάλο τελικό και αν τα καταφέρουμε να το κατακτήσουμε».

Ορέστης Λεοντίου (Αρχηγός Παρνασσού): «Κοιτάμε αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι με του ημιτελικού. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και η ομάδα που θα είναι πιο διαβασμένοι και πιο προσηλωμένοι θα προκριθεί στον τελικό».

ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Προπονητής): «Είμαστε μια νέα ομάδα, πιστεύω κάναμε καλή δουλειά. Στον ημιτελικό έχουμε απέναντι μας τον Παρνασσό μια ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά φέτος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, πάμε για τη νίκη. Κουβαλάμε ένα μεγάλο όνομα στις πλάτες μας και πιστεύω θα γίνει ανταγωνιστικός αγώνας και ο καλύτερος ας προκριθεί στον τελικό».

Παναγιώτης Ρούσος (Χειροσφαιριστής ΑΠΟΕΛ): «Πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη. Είναι δύσκολο παιχνίδι θα κάνουμε ότι μπορούμε, έχουμε απέναντι μας έναν δυνατό αντίπαλο, θα κυνηγήσουμε όλες μας τις πιθανότητες και προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για να δώσουμε εμείς τον παρών μας στον μεγάλο τελικό».

Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς

Κώστας Κόκκινος (Προπονητής): «Αποτελεί τιμή για την ομάδα μας που βρισκόμαστε για 2η σερί χρονιά στο Final 4. Έχουμε κληρωθεί να αντιμετωπίσουμε την πιο πλήρης ομάδα του πρωταθλήματος, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, πρώτα να ευχαριστηθούν όλοι οι αθλητές την συμμετοχή τους τον αγώνα και την διοργάνωση».

Γιάννος Ιωαννίδης (Αρχηγός): «Είναι γιορτή της χειροσφαίρισης, παίζουμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα των τελευταίων ετών, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα την πρόκριση στον τελικό».

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Κυριάκος Σοφοκλέους (Εκπρόσωπος Τεχνικού Τιμ): «Ευελπιστούμε να γίνει μια ωραία διοργάνωση και να την απολαύσει ο κόσμος. Εμείς παίζουμε με μια αθλητική, νεανική, που παίζει σύγχρονο χαντμπολ, είμαστε το φαβορί είναι μονός ο αγώνας και δεν θέλουμε εκπλήξεις. Θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό, να το κατακτήσουμε και να μπορέσουμε να κάνουμε το τρεμπλ».

Κώστας Χριστοδούλου(Αρχηγός): «Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες σε με τέτοια διοργάνωση. Πάμε σοβαροί, σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, θέλουμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο και καλή επιτυχία σε όλους».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 18 και 20 Μαϊου. Στις 18 Μαίου στις 18:00 στο κλειστό του Αγίου Δομετίου ο Παρνασσός αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ και στις 20:00 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από την CytaVision.

Παρόν στην συνέντευξη Τύπου ήταν και οι προπονητές και αρχηγοί του μεγάλου τελικού των Γυναικών Α.Σ. Λατσιά και Α.Ο. Αραδίππου ο οποίος είναι ορισμένος για την Τετάρτη 16 Μαΐου στο κλειστό του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο αγώνας θα μεταδοθεί σε Live Streaming μέσω του AlfaSports.TV.

Α.Σ. Λατσιά

Χρίστος Χατζηεφραίμ (Προπονητής): «Θα είναι δύσκολος τελικός για εμάς και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Σ’ ένα τελικό δεν υπάρχουν φαβορί, παρά τις δυσκολίες που είχαμε δουλέψαμε τους τελευταίους μήνες και πάμε συγκεντρωμένοι γι αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Άντρια Τάκι (Αρχηγός): «Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος ο πρώτος και αδιαπραγμάτευτος στόχος ήταν το κύπελλο. Δείξαμε χαρακτήρα και πρόσωπο και περάσαμε στον τελικό. Δεν υπάρχουν φαβορί πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε δικό μας το κύπελλο».

Α.Ο. Αραδίππου

Κωνσταντίνος Χαραλάμπους (Προπονητής): «Φαβορί θεωρώ πως υπάρχει και είναι ο Α.Σ. Λατσιά. Είναι φορμαρισμένη ομάδα, κάθε λάθος θα το πληρώσουμε θα πρέπει είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην βγούμε εκτός ρυθμού και γιατί όχι να μην το κατακτήσουμε εμείς φέτος».

Μαργαρίτα Ευθυμίου (Αρχηγός): «Αδιαμφισβήτητα είναι δύσκολος αντίπαλος τα Λατσιά, θα δηλώσουμε παρών θα διεκδικήσουμε το κύπελλο, θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, είναι 60 λεπτά καθαρά αγωνιστικά λεπτά και ευελπιστούμε θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και με βάση το πλάνο που έχουμε και ο καλύτερος ας το κατακτήσει».


btm