17/07/2018 13:38

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, για την μεταγραφή του Βασίλη Παπαφώτη και για πολλά άλλα…
Για την απόκτηση του Παπαφώτη…
«Το παιδί το αγνοούσα δεν ήταν στο μυαλό μου. Όμως τελευταία κάναμε δύο εξαιρετικές μεταγραφές Αλγερινών ποδοσφαιριστών Φρίουι και Μόρσι. Οι μάνατζερ των παικτών αυτών είχαν πολύ καλή σχέση με ένα φίλο μου δικηγόρο τον Πάνο Γεωργίου. Λόγω του ότι ασχολήθηκε με το δικαστικό αυτών των παικτών, στην Κύπρο μου λέει υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο από τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος έγινε και διεθνής. Μόλις άκουσα ότι είναι διεθνής με την Κύπρου ενθουσιάστηκα καθώς η εθνική τελευταία βγάζει μεγάλα ταλέντα όπως ο Πιέρος Σωτήριου. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές τελευταία παρακολουθούνται πολύ από Έλληνες. Μου έκανε εντύπωσε 22 χρονών να παίζει Εθνική. Είδα και μερικούς αγώνες του με την Δόξα. Τηλεφώνησα στον Δώνη που είναι φίλος μου, τον παρακάλεσα να μάθει οτιδήποτε μπορεί για τον Παπαφώτη και μου είπε χαρακτηριστικά: «Μην συνεχίσεις εγώ, αν ήμουν Λάρισα θα τοn έπαιρνα».
«Έχει μεγάλη ποιότητα. Λόγω της ηλικίας του μου έκανε εντύπωση και είμαι βέβαιος ότι κάναμε πολύ καλή μεταγραφή που θα βοηθήσει την ομάδα μας αλλά και την εθνική Κύπρου. Τον πήραμε ελεύθερο αλλά υπάρχει ποσοστό και για το ΑΠΟΕΛ το οποίο βοήθησε πολύ την περίπτωση αυτή και τους ευχαριστούμε. Τους ευχόμαστε επίσης καλή επιτυχία απόψε γιατί εδώ στην Ελλάδα έχει πολλούς υποστηρικτές και αγαπούν αρκετοί την ομάδα του ΑΠΟΕΛ όπως και εγώ».
Για τον Ανδρέα Αβραάμ…
«Είναι υπόδειγμα ποδοσφαιριστή και ανθρώπου. Αν με ακούει του μεταφέρω την αγάπη μου. Δεν σαν κρύβω ότι και αυτόν τον ρωτάω για διάφορα πράγματα που θέλω από την Κύπρο».
Για την συνεργασία του με τον Πάους…
«Έχω τις χειρότερές εντυπώσεις για τον Πάους και αυτή είναι προσωπική μου κρίση. Δεν έχω καταλάβει πως έκανε καριέρα αυτός ο άνθρωπος. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν τα χρήματα. Σε πέντε αγώνες που τον είχαμε του δώσαμε 70 χιλιάδες ευρώ. Αν έμενε ακόμα λίγο θα είχαμε διαλύσει. Τα λεφτά που πήρε δεν τα δούλεψε ποτέ».
Για την υπόθεση με τον Ντεγκρά…
«Μην μου το θυμίζετε! Απλά σας λέω μόνο και μόνο αυτοί που βγήκαν να τον στηρίξουν επιβεβαιώνουν το τι ακριβώς έγινε».
Σχόλιο για τον Παπουλή…
«Θέλω επίσης να πω ότι εκεί στην Κύπρο έχω ένα δικό μου παιδί, τον Φώτη Παπουλλή και χαίρομαι πολύ για την πορεία την δική του αλλά και της ομάδας του».
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ