10/08/2018 18:28

Σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Πραξιτέλης Βούρος χρησιμοποιήθηκε στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Καρλάο. Ο Ελλαδίτης αμυντικός είχε πολύ καλή παρουσία, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δέχτηκε γκολ και δείχνει πολύ πιο άνετος στη συγκεκριμένη θέση, παρά στο δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου στερείται αρκετά χαρακτηριστικά στο επιθετικό κομμάτι.

Μένει να δούμε αν θα καθιερωθεί στο κέντρο της άμυνας. Το πιθανότερο είναι να τον δούμε και στον επαναληπτικό. Θυμίζουμε ότι ο Ταβάρες έμεινε για πρώτη φορά στον πάγκο, με τον Μερκή να μένει εκτός αποστολής.

Δεν λύθηκε το πρόβλημα

Η εικόνα του ΑΠΟΕΛ μπορεί να ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια σε Λιθουανία και Εσθονία, όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι και κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά η εστία του παραβιάστηκε δύο φορές. Συνολικά, το ΑΠΟΕΛ έχει δεχθεί εφτά γκολ στις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Για να φτάσει μακριά στην Ευρώπη, θα πρέπει να λύσει τα θέματα που έχουν να κάνουν με την άμυνα. Ακόμα και ο Μπόι Βάττερμαν θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοση του.

Ανδρέας Ανδρέου

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ