Ο Λεονάρντο Μπονούτσι παρουσιάστηκε από τη Γιουβέντους την Παρασκευή και η συνέντευξη Τύπου είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού δεν απέφυγε τις ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με την περσινή άτακτη φυγή του για τη Μίλαν και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός… πόνταρε στο συναίσθημα με τις απαντήσεις του, τονίζοντας ότι γύρισε σπίτι του και ότι η καρδιά του ήταν πάντα στο Τορίνο. Μέσα σε όλα όσα είπε, πρόσθεσε και την εξής φράση: “Είμαι γιουβεντίνος από τότε που γεννήθηκα”.

Με αυτόν τον τρόπο και με κάποιες δηλώσεις ακόμα επιχείρησε να κατευνάσει το κοινό των “μπιανκονέρι” που τον αποκαλεί “φίδι” για τη συμπεριφορά του.

Δύσκολα θα τα καταφέρει, όμως, ειδικά αν αυτοί οι τιφόζι λάβουν υπόψιν μία παλιότερη δήλωση του διεθνή ποδοσφαιριστή. Το έτος 2010 κι ενώ έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπάρι, προπομπός για την αγορά του από τη Γιουβέντους εκείνο το καλοκαίρι, ο Μπονούτσι ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει τον Φραντσέσκο Τότι και τη Ρόμα.

Ο 23χρονος φέρελπις ποδοσφαιριστής μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση και μεταξύ άλλων έκλεισε με μία πολύ σημαντική ατάκα, που αφορούσε τη μάχη τίτλου που έδιναν οι “τζιαλορόσι” με την Ίντερ, την ομάδα στην οποία ανήκε τα προηγούμενα χρόνια.

“Από πάντα ήμουν ιντερίστα και αυτός ο αγώνας έχει διπλή σημασία για μένα. Να νικήσω με την Μπάρι και να δώσω επίσης βοήθεια στους νερατζούρι”, δήλωνε ο Μπονούτσι, πιθανώς έχοντας ξεχάσει ότι… ήταν γιουβεντίνος από τότε που γεννήθηκε.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ