Η ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων απέναντι στην Στουρμ Γκρατς. Ο Άντονι Ιραόλα θα μιλήσει στις 17:30 και στις 18:30 θα ακολουθήσει προπόνηση στο βοηθητικό. Ο Χέιγκο Φόγκελ θα παραθέσει διάσκεψη τύπου στις 17:45 και στις 18:30 η ομάδα του θα πραγματοποιήσει προπόνηση στην «Αρένα».

Αναλυτικά:

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την SK Sturm Graz, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 18:30 στο AEK ARENA.

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Andoni Iraola, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (15/08) στις 17:30 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 18:30 η προπονηση στο βοηθητικό μας γήπεδο.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της SK Sturm Graz, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Heiko Vogel, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 17:45 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 18:30 η προπόνηση της SK Sturm Graz στο AEK ARENA. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ