Στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport fm 104.0 παρευρέθηκε ο Γκρέκορι Σάββα, παλιός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας ο οποίος δήλωσε πως ήρθε στην Κύπρο!

«Είμαι Κύπριος, γεννήθηκα στην Αγγλία. νιώθω Κύπριος, δεν έχει σημασία που γεννήθηκες αλλά πως νιώθεις! Έπαιζα λοιπόν στη Φούλαμ, και δημιουργήθηκε η Ομόνοια Λονδίνου. Έπαιζε στο Βόρειο Λονδίνο και πήγα να παίξω μαζί τους, χάσαμε 5-4 και έβαλα τα τέσσερα γκολ. Με είδαν και μου είπαν θέλουμε να έρθεις να δοκιμαστείς στην Ομόνοια. Είχα προπονητή τον Σπάσοφ. Νόμιζαν ότι ήμουν σέντερ φορ επειδή έβαλα τέσσερα γκολ, αλλά δεν ήταν η θέση μου. Μετά μου είπε ο προπονητής ότι πρέπει να παίξω λίγο πίσω από τον σέντερ φορ. Και του είπα «εκεί είναι η θέση μου». Έβαλα γκολ, τελείωσε 1-1 το παιχνίδι και έτσι ήρθα στην Ομόνοια. Τα συμβόλαια τότε ήταν να έχεις ένα κρεβάτι να κοιμηθείς και καμιά 25αριά λίρες την εβδομάδα».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ REAL MADRID FOUNDATION CLINICS CYPRUS: Soccer Camp 6-16 ετών. 7-10 Ιουνίου 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ