• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Α. Δημητρίου: «Στόχος η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ» (τα αγωνιστικά νέα) (ηχητικό)
20/09/2018 12:46
Α. Δημητρίου: «Στόχος η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ» (τα αγωνιστικά νέα) (ηχητικό)

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ…

«Είναι τρεις οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός κανονικού προγράμματος. Ο Δημήτρης Χριστοφή ακολουθεί φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Ενρίκεζ κάνει φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και τέλος της βδομάδας θα ξέρουμε αν θα προλάβει. Με τα δεδομένα που έχουμε δύσκολα θα είναι διαθέσιμος. Ο Αλέξανδρος Αντωνίου σύντομα θα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ…

«Καταρχήν να ευχηθώ καλή επιτυχία σε ΑΕΚ και Απόλλωνα στα παιχνίδια που δίνουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι σημαντικό να έχουν επιτυχίες οι ομάδες μας σε αυτό το επίπεδο. Όσον αφορά το παιχνίδι μας, είναι το πρώτο ντέρμπι. Αναμένεται ένα καλό παιχνίδι. Θεωρείται ντέρμπι και είναι τριπλής παραλλαγής. Στόχος μας είναι η νίκη. Απέναντι μας έχουμε μια έμπειρη ομάδα με ομοιογενές σύνολο. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του αγώνα».

Αν μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια και πιο ουσιαστική…

«Σε παιχνίδια ντέρμπι όπως αυτό που ακολουθεί, συνήθως η ομάδα που είναι πιο ουσιαστική, παίρνει το ζητούμενο. Είναι ευχάριστο που είμαστε δημιουργικοί. Το τελείωμα των φάσεων το δουλεύουμε αρκετά».

Αν θεωρούν ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ αποτελεί ευκαιρία για να δείξουν ότι είναι διαφορετική η χρονιά και αν αυτό τους βάζει πίεση…

«Η πίεση είναι σταθερή και δεδομένη. Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτός που θα κερδίσει, θα έχει ένα πλεονέκτημα και στη ψυχολογία. Είμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν και στη δική μας προσπάθεια που ξεκινήσαμε τρεις μήνες. Δεν θεωρούμε ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα είναι η απόδειξη για κάτι, ή θα μας φέρει κάποια πράγματα δεδομένα. Σε τέτοια παιχνίδια κοιτάζεις να πάρεις το ζητούμενο και μετά έρχεται η απόδοση. Είμαστε πάρα πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα και να θεωρήσουμε κάποια πράγματα ως δεδομένα».

Για την κατάσταση του Αλμπίν που ακόμα δεν έχει αγωνιστεί…

«20 ποδοσφαιριστές δικαιούται να έχει η κάθε ομάδα στην αποστολή. Στη δική μας περίπτωση, που έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, κάποιοι, θα μένουν εκτός. Είναι αδύνατο να συμπεριλαμβάνονται όλοι στην αποστολή. Ο προπονητής μας ξεκαθάρισε πως θα έχει μαζί του τους 20 πιο έτοιμους για το παιχνίδι. Ο Αλμπίν δουλεύει σκληρά, έχει σημειώσει  σημαντική βελτίωση. Θα έρθει η στιγμή που θα μπει στην αποστολή και στο γήπεδο. Ο προπονητής θα κρίνει πότε θα είναι στο επίπεδο ετοιμότητας που τον θέλει. Προπονείται κανονικά και είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας, το πότε θα τον χρησιμοποιήσει».

Για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ…  

«Έχουν διατεθεί περίπου τα μισά εισιτήρια από τα 660 που δικαιούμαστε. Αναμένεται πως θα τα εξαντλήσουμε».

Αν ισχύουν όσα γράφονται για τα πριμ και τις πληρωμές στην Ομόνοια…   

«Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε από που ξεκίνησε. Από το ένα άκρο πάμε στο άλλο. Από τις καθυστερήσεις στις πληρωμές που είχαμε, πήγαμε στο σημείο ότι προπληρώνονται. Όλοι πληρώνονται τέλος του μήνα. 29-30 γίνονται οι πληρωμές σε όσους δουλεύουν για την Ομόνοια».


btm