Ο κύριος Γιαννάκης Κυπριανίδης στην εκπομπή «Άκου την φάση» του Super Sport fm 104.0 ανέλυσε τις φάσεις και τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα Ομόνοια-Απόλλωνας.

**«Στο πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια. Ήταν καθαρό το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια. Ο αμυντικός άνοιξε το χέρι και πήρε το χέρι του αντιπάλου. Αποσυντόνισε τον επιθετικό βγάζοντας τον εκτός φάσης. Σωστά πήρε κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας γιατί ο Νταρμπισάιαρ πήγαινε πλάγια. Αν ήταν κάθετος προς το τέρμα θα ήταν διαφορετικά όπως επίσης που ήταν ο δεύτερος αμυντικός. Αν ήταν κάθετος προς το τέρμα θα ήταν κόκκινη».

**«Στο 64΄ ο Σακέτι έκανε δυνατό πάτημα σε έναν αντίπαλο, είχε και κίτρινη κάρτα και πρέπει να προσέχει. Φλέρταρε με την κίτρινη μόνος του. Ίσως να ,ην είδε καλά το πάτημα ο διαιτητής».

**«Στο 5΄ ανακόπηκε σαν οφσάιντ ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, μια φάση στην οποία ήταν καλυμμένος».

** «Ανακόπηκε και η Ομόνοια σαν οφσάιντ στο 75΄. Πρέπει να ήταν καλυμμένος ο ποδοσφαιριστής. Οι οδηγίες είναι αν δεν είσαι σίγουρος μην το τιμωρήσεις. Ήταν σίγουρος και το έδωσε».

** «Ζήτησε και ένα πέναλτι η Ομόνοια στην τελευταία φάση του αγώνα. Δεν ήταν παράβαση. Αν δεν χτυπούσε στο χέρι του Στυλιανού θα χτυπούσε στο σώμα του, δεν θα περνούσε έτσι και αλλιώς η μπάλα. Που να το πάρει το χέρι; Τιμωρείται μόνο αν χρησιμοποιηθεί με δόλο για να ανακόψει την μπάλα».

Για την διαιτησία στο ΓΣΠ;
«Ήταν σε καλή μέρα ο Βασίλης. Ήταν ένα ντέρμπι, τα πήγε πολύ καλά».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ