• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Ο Λουκακού «καθάρισε» για το Βέλγιο (ΟΛΑ τα αποτελέσματα)
12/10/2018 23:57
Ο Λουκακού «καθάρισε» για το Βέλγιο (ΟΛΑ τα αποτελέσματα)

Ο Ρομελού Λουκακού πήρε από το χέρι το Βέλγιο και με δύο γκολ το οδήγησε στη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ελβετία. Έμειναν στο μηδέν Κροατία και Αγγλία, ο Πούκι λύτρωσε την Φινλανδία με γκολ στο 91′.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρομελού Λουκακού δεν είναι ο παίκτης που έχουμε συνηθίσει και ο οποίος προκαλεί τρόμο στους αντιπάλους του, όμως με τη φανέλα του Βελγίου δεν χάνει την αύρα του. Μία ακόμα επιβεβαίωση ήρθε το βράδυ της Παρασκευής για την 3η αγωνιστική του Nations League, με το Βέλγιο να επικρατεί με 2-1 της Ελβετίας έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον θηριώδη φορ.

Ο Λουκακού πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του φτάνοντας τα 10 με τους “κόκκινους διαβόλους” στα έξι τελευταία διεθνή του ματς, με τους Ελβετούς από την πλευρά τους να μην καταφέρνου να πάρουν κάτι μετά το εμφατικό 6-0 με το οποίο είχαν νικήσει την Ισλανδία και απλά να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Γκαβράνοβιτς.

Κροατία και Αγγλία αναμετρήθηκαν στη Ριέκα σε ένα ντέρμπι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών (τιμωρημένοι οι φιναλίστ του Μουντιάλ) και ήθελαν θετικό αποτέλεσμα, καθώς προέρχονταν αμφότεροι από ήττα κόντρα στους Ισπανούς.

Τελικά, το τρίποντο δεν κατακτήθηκε ούτε από την “χρβάτσκα” ούτε από τα “τρία λιοντάρια”, με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να το αγγίζει πάντως δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, με τις κεφαλιές των Κέιν και Ντάιερ να στέλνουν τη μπάλα στο δοκάρι.

Με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς να σημειώνει το μοναδικό γκολ του ματς στο 71′, η Αυστρία έκαμψε την αντίασταση της Βόρειας Ιρλανδίας ενώ η Φινλανδία λυτρώθηκε στο 91′ στην Εσθονία με γκολ του Τεέμου Πούκι και έκανε το “3 στα 3” στο 2ο γκρουπ της League C, που συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Βελγίο – Ελβετία 2-1 (58′ 84′ Λουκακού / 76′  Γκαβράνοβιτς)

Κροατία – Αγγλία 0-0

Αυστρία – Βόρεια Ιρλανδία 1-0 (71′ Αρναούτοβιτς)

Εσθονία – Φινλανδία 0-1 (91′ Πούκι)

Λευκορωσία – Λουξεμβούργο 1-0 (43′ Σαρόκα)

Μολδαβία – Σαν Μαρίνο 2-0 (31′ 67′ Γκινσάρι)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Γεντβάι, Λόβρεν, Βίντα, Πίβαριτς, Ράκιτιτς, Κόβατσιτς (73′ Μπαντέλ), Μόντριτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς (68′ Πιάτσα), Ρέμπιτς (80′ Λιβάγια)

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Ντάιερ, Χέντερσον, Μπάρκλεϊ, Στέρλινγκ (78′ Σάντσο), Τσίλγουελ, Ράσφορντ, Κέιν

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βερμάλεν (73′ Μπογιάτα), Μενιέ, Τίλεμανς, Βιτσέλ, Καράσκο (76′ Τσαντλί), Μέρτενς, Αζάρ, Λουκακού

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Λανγκ, Ελβέντι, Σχάρ, Ροντρίγκες, Τζάκα, Ζακάρια (83′ Φερνάντες), Φρέουλερ (87′ Φάσναχτ), Ζούμπερ, Σατσίρι, Σεφέροβιτς (69′ Γκαβράνοβιτς)

ΑΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ, Λάινερ, Πρεντλ, Χίντερεγγερ, Ούλμερ, Ζούλ (79′ Γκριγκ), Ιλσάνκερ, Λαζάρο (90′ Ντράγκοβιτς), Σάμπιτζερ (75′ Σεπφ), Αρναούτοβιτς, Μπουργκστάλε (83′ Κάιντζ)

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Πίκοκ-Φάρελ, ΜακΝερ, Κάθκαρτ, Έβανς, Λιούις, Ντέιβις, Σάβιλ (76′ Βασέλ), Νόργουντ, Ντάλας, Φέργκιουσον (55′ Έβανς), Μαγκίνις

ΕΣΘΟΝΙΑ: Ακσάλου, Τενίστε, Μπαράνοβ, Ντμιτρίεβ, Ταμ, Καλάστε, Βασίλιεβ, Πούρι, Ζενιόβ, Ογιάμα, Σάπινε

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χραντέτσκι, Ραϊτάλα, Τοΐβιο, Αραγιούρι, Ούρονεν, Σοΐρι, Σούλερ, Σπαρβ, Λουντ, Πούκι, Τουόμινεν

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Γκορμπούνοβ, Νεκχάιτσικ, Πολιάκοβ, Μαρτίνοβιτς, Σιβάκοβ, Βολόντκο, Μαέβσκι, Ντράγκουν, Στάσεβιτς, Πουτίλο, Σαρόκα

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Μόρις, Γιανς, Σανότ, Φίλιπς, Μάλγκετ (46′ Μαχμούτοβιτς), Κάρλσον, Μάρτινς, Τιλ, Τούρπελ, Σινάνι, Γιόακι

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Κόσελεβ, Πόσμακ, Τσαρπ, Επουρεάνου, Αντόνιουκ, Ιονίτα, Γκάτσαν, Ρεάμπτσιουκ (46′ Ντέντοφ), Κότσιουκ, Γκινσάρι, Νταμάσκαν (54′ Μποίτσιουκ)

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Μπενεντετίνι, Μπατιστίνι, Μπρόλι, Φ. Βιταϊόλι, Γκραντόνι, Γκολινούτσι, Γκασπερόνι, Μουλαρόνι, Χιρς, Τζιάρντι (46′ Παλάτσι), Μ. Βιταϊόλι.


btm