• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Τα δύο βήματα και το… δύσκολο για Τραμετσάνι (ΗΧΗΤΙΚΟ)
26/10/2018 12:38
Τα δύο βήματα και το… δύσκολο για Τραμετσάνι (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

Έχετε μπροστά ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Μακριά από το ΓΣΠ τα πάτε περίφημα σε σχέση με τα παιχνίδια στην έδρα σας…

«Δεν αρχίσαμε τόσο καλά στην έδρα μας αλλά εκτός έδρας έχουμε πάρει όλους τους βαθμούς και πάμε σε ένα γήπεδο που ήδη πήραμε έξι βαθμούς και θέλουμε να τους κάνουμε εννιά. Σαν ΑΠΟΕΛ σε κάθε παιχνίδι είμαστε φαβορί από θεωρητικής προσέγγισης. Η πρακτική προσέγγιση είναι ότι πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να δείξουμε ότι κάναμε βήμα προς τα μπρος. Στο τελευταίο παιχνίδι τα πάντα επισκιάστηκαν από το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε ανεξαρτήτως αν παίζαμε με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Στόχος είναι πάντα η νίκη με καλή εμφάνιση και πρέπει στο ματς με την Αλκή να δείξουμε ότι κάναμε δύο βήματα μπροστά και να πάρουμε τη νίκη και να δείξουμε ότι βελτιωθήκαμε. Είχε άλλες πέντε μέρες ο κ. Τραμετσάνι να δουλέψει κάποια πράματα και να δει και κάποιους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν».

Για το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον καθημερινή ανακοίνωση για την προπόνηση…

«Αν υπάρξει κάποιος τραυματίας το ανακοινώνουμε. Όσον αφορά το καθημερινό πρόγραμμα δεν υπάρχει κανένας λόγος να γράφουμε ότι κάνει ατομικό ο τάδε και να βλέπουμε τίτλους του στυλ νέο πρόβλημα και τέτοια. Να μην χάσουμε την ουσία, δεν είναι ότι δεν υπάρχει ενημέρωση, απλά υπάρχει επί της ουσίας. Αν μείνει κάποιος μια βδομάδα εκτός προπονήσεων και θα χάσει το παιχνίδι θα ενημερώσουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…

«Ο μόνος ποδοσφαιριστής που δεν προπονείται είναι ο Νσούε. Ο Νικόλας Ιωάννου προπονήθηκε κανονικά, έκανε και έξτρα προπόνηση και είναι θέμα του κ. Τραμετσάνι αν θα τον κρίνει 100% έτοιμο. Και ο Εφραίμ και ο Μιλάνοφ και ο Ντε Βινσέντι είναι στις προπονήσεις. Είναι και ο Μηνάς Αντωνίου και ο Άλεξ Κωνσταντίνου. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί έχει να επιλέξει 20 από τους 27».

Για το θέμα Νσούε ενημερώσατε ότι θα το επιληφθεί ο κ. Τέτι, υπάρχει κάτι νεότερο;

«Το επιλήφθηκε ο κ. Τετι. Είναι εσωτερικό θέμα το τι έγινε. Ο κ. Τέτι μίλησε με τον Νσούε. Η συζήτηση είχε ένα κάνει με την μεταφορά των γεγονότων από τον παίκτη. Η Εθνική του ενημερώθηκε για το πρόβλημα και το πρόγραμμα προπονήσεων και το θέμα κάθε Εθνικής είναι αν θα στείλει μήνυμα να μας ενημερώσει να μην στείλουμε τον παίκτη ή αν θέλει να τον δει και το ιατρικό τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε και η κατάσταση του μας επιστρέφει τέσσερις εβδομάδες πίσω. Ο παίκτης άρχισε πρόγραμμα αποκατάσταση του ελπίζουμε να τον έχουμε σύντομα διαθέσιμο. Ξέρουμε τις δυνατότητες του και τον χρειαζόμαστε σαν ομάδα».

Για την ξενάγηση του δ.σ. του σωματείου στην προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος»…

«Υπάρχουν κάποιες επισκέψεις στις οποίες δίνεται προβολή. Γίνονται πολλές επισκέψεις γιατί πολύς κόσμος θέλει να αντιληφθεί στην πραγματικότητα για τι πράγμα μιλάμε. Μόνο αν κάποιος έρθει μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του αθλητικού μας κέντρου. Θα εξαγγείλουμε και την πραγματοποίηση του Fan Day στον Αρχάγγελο και θα υπάρχει ευκαιρία να το δει αρκετός κόσμος».

Αν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα με τους επενδυτές…

«Εγώ ή το ΑΠΟΕΛ δεν τοποθετηθήκαμε επίσημα για οποιαδήποτε κατάληξη. Αν μιλάτε για το θέμα επενδυτές στην θεωρία, υπάρχει συνεχώς προσπάθεια στο κομμάτι αυτό. Όταν υπάρχει κάτι θα ενημερώνεστε και θα γίνεται και παρουσίαση».


btm