«Έχουμε καταλήξει σε 3 ονόματα τα οποία βρίσκονται στη μικρή λίστα, δύο από αυτά ξεχωρίζουν. Εμπίπτουν στα κριτήρια που έχουμε θέσει (έμπειροι προπονητές, πορεία πρωταθλητισμού, παραστάσεις απο ευρωπαικά πρωταθλήματα και συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων)». Αυτά ανέφερε σε μήνυμά του ο Σταύρος Παπασταύρου, προς τα μέλη του δ.σ. της εταιρείας, σημειώνοντας ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί στη συνεδρία που θα γίνει σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο. Προς το παρών δεν έχει καθοριστεί ακριβώς πότε θα γίνει η συνεδρία της διοίκησης στην παρουσία φυσικά του Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος αναμενόταν χθες βράδυ στην Κύπρο.
Επίσης όπως μαθαίνουμε η πρόταση-εισηγηση που θα γινει θα αφορά σε ενα πλήρες τεχνικο τιμ, το οποιο θα περιλαμβάνει και Κυπριο βοηθό (αρκετά έμπειρο).
Ο 52χρονος Νορβηγός προπονητής Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, φαίνεται να είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους. Οδήγησε τη Ρόζενμποργκ, στην οποία βρισκόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια (ήταν εκεί μέχρι τον Ιούλιο), στη κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων (2015, 2016, 2017), δύο κυπέλλων (2015, 2016) και δύο Σούπερ καπ (2017, 2018). Να σημειωθεί ότι είχε έρθει στην Κύπρο ως τεχνικός της Ρόζενμποργκ το καλοκαίρι του 2016, όταν αντιμετώπισε το ΑΠΟΕΛ στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (είχε χάσει 3-0 στο ΓΣΠ και αποκλείστηκε).
Εντός της ημέρας ο κ. Παπασταύρου θα έχει συνεχείς επαφες και συναντήσεις (ίσως και με υποψήφιους προπονητές), ώστε να υπάρξει κατάληξη στο όλο θέμα και να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή για το νέο αφεντικό του «τριφυλλιού».

Στέλλα Σωκράτους 

 

 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ