Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου 27.10.2018 το 7o  «ΦΟΡΟΥΜ SuperCup», στις εγκαταστάσεις της Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ. Στη διοργάνωση που άνοιξε την αυλαία για την αγωνιστική δράση των ακαδημιών μελών της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου (ΠΟΑΠ), νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ακαδημίας Μαυρουδή που κέρδισε στον τελικό την Nicosia FC Junior με 4-0.

Συνολικά πήραν μέρος 10 ομάδες και περισσότεροι από 130 μικροί ποδοσφαιριστές όλοι της ηλικιακής κατηγορίας 2007.

Οι αναμετρήσεις ξεκίνησαν από νωρί το πρωί και οι ομάδες MAVROUDES FA και Nicosia FC Junior έφτασαν στο μεγάλο τελικό αφού είχαν καταφέρει στα προημιτελικά να κερδίσουν τις ακαδημίες STRIPES FA και ΦΑΡΜΑ.

Στη διοργάνωση εκτός από τις δύο ομάδες που έφτασαν στον μεγάλο τελικό πήραν μέρος και οι ακαδημίες MAYROUDES FA,ΜΕΑΠ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ ΝΗΣΟΥ.FC UNITED B,ΦΑΡΜΑ,FAN AIANTAS,NICOSIA FC JUNIOR,GALACTICOS,STRIPES FA και UNITED FC A

Τα παιχνίδια παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον εκατοντάδες γονείς που βρέθηκαν στο ΦΟΡΟΥΜ και στήριξαν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Το «ΦΟΡΟΥΜ Super Cup» είναι ο προπομπός του Πρωταθλήματος «Φούρνοι Ζορπάς» το οποίο φέτος ξεκινάει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και θα γίνει με την συμμετοχή  3.500 ποδοσφαιριστών, 6-15 ετών.

Την επόμενη Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 σε δημοσιογραφική διάσκεψη θα παρουσιαστούν όλες οι λεπτομέρειες για το νέο πρωτάθλημα «Φούρνοι Ζορπάς» της Π.Ο.Α.Π.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ