Η Ομόνοια δίνει συνέχεια στην ενότητα «Κορυφαίοι Ποδοσφαιριστές» και παρουσιάζει τον Γιώργο Θεοδότου:

Ήρθε στην ομάδα μας το 2000 από την ΑΕΚ Λάρνακας. Η μεταγραφή του ήταν μια ηχηρή κίνηση για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς αποτελούσε έναν εκ τον κορυφαίων Κύπριων ακραίων αμυντικών. Κέρδισε άμεσα θέση βασικού και αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» στο στήθος για οκτώ χρόνια, στα οποία κατέγραψε 150 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και τρεις ασπίδες.

Ήταν μέλος της προσπάθειας που έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ εκείνη την εποχή για επιστροφή στους τίτλους και στις επιτυχίες, αφού η προηγούμενη δεκαετία δεν ήταν και η καλύτερη. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος των ομάδων που κέρδισαν επτά τίτλους μέσα σε πέντε χρόνια (2000-2005) επαναφέροντας την ΟΜΟΝΟΙΑ σε πρωταγωνιστική τροχιά. Επίσης, ήταν αναντικατάστατο στέλεχος και στην Εθνική Κύπρου, καθώς σε 11 χρόνια παρουσίας (1996-2007) με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πραγματοποίησε 70 συμμετοχές.

Υπήρξε ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ που πέρασαν ποτέ από την ομάδα μας και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Επιθετικογενής ακραίος αμυντικός, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Τυπικός στα αμυντικά του καθήκοντα, με πολλά ανεβοκατεβάσματα στο παιχνίδι του. Τον διέκρινε η αντοχή, οι φυσικές του δυνάμεις, αλλά και οι επιθετικές ενέργειες από τα άκρα. Είχε επίσης πολύ καλές μπαλιές, γεγονός που τον καθιστούσε ιδιαίτερα δημιουργικό.

Γεννήθηκε την 1/1/1974.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ