Στην πρωτοποριακή εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 οι Γιαννάκης Κυπριανίδης και Μιχάλης Παπαγεωργίου ανέλυσαν την διαιτησία του Ροβέρτου Κώστα στο Ένωση-ΑΕΚ.

Γ.ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ: «Δεν υπήρχαν σοβαρά λάθη. Έχω ένα οφσάιντ στο 8΄ όταν σωστά ανακόπηκε επιθετική ενέργεια της Ένωσης. Στο 33΄ και πάλι οριακά ήταν σωστός ο βοηθός και πάλι για την Ένωση. Η Ένωσης ζήτησε ένα πέναλτι αλλά φάνηκε από την επαναληπτική προβολή ότι έπαιξε μπάλα ο αμυντικός. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων σφύριξε πέναλτι για την ΑΕΚ. Ήταν 93΄ και 10 δευτερόλεπτα όταν το υπέδειξε. Με την εκτέλεση του πέναλτι αμέσως σφύριξε τη λήξη. Είναι λάθος αυτό. Από την στιγμή που πήρες απόφαση ότι θα το τελείωνες με την εκτέλεση θα έστελνες πίσω τους ποδοσφαιριστές. Έπρεπε να παίξει ακόμα 50΄ δευτερόλεπτα από την εκτέλεση και μετά. Ήταν λάθος, προϊόν απειρίας».

Μ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Οι νεαροί διαιτητές πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Αν άφηνε άλλα 50 δευτερόλεπτα θα λέγαμε ότι δεν έκανε το παραμικρό λάθος. Είναι αυτές οι λεπτομέρειες. Να το έχει στο μυαλό του αυτό και να μην αδικεί τον εαυτό του».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ