Στην πρωτοποριακή εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 οι Γιαννάκης Κυπριανίδης και Μιχάλης Παπαγεωργίου ανέλυσαν την διαιτησία του Νικόλα Νεοκλέους στο Ανόρθωση-Ερμής.

Γ.ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ: «Στο 3΄ υπήρχε πέσιμο στην περιοχή του Ερμή αλλά φάνηκε ότι ήταν αλληλοκράτημα. Σωστά δεν δόθηκε παράβαση. Ακολούθησαν τρία οφσάιντ ένα για τον Ερμή και δυο για την Ανόρθωση και σωστά σταμάτησαν οι φάσεις από τους βοηθούς. Στο 35΄ είχαμε διαμαρτυρίες για χέρι στην περιοχή του Ερμή αλλά φάνηκε ότι η μπάλα χτύπησε στο στήθος του Ταραλίδη. Στο 52΄ πήρε κίτρινη ο Ντούρις για κακή χρήση της αγκώνας και ήταν σωστή η κίτρινη. Στο 2-0 της Ανόρθωση διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ από τον Ερμή αλλά υπήρχε παίκτης στο βάθος. Μετά υπάρχει ένα πέσιμο στην περιοχή της Ανόρθωσης. Υπάρχει το χέρι του αμυντικού στον επιθετικό αλλά ήταν ανεπαίσθητο. Το πέναλτι που δόθηκε στην συνέχεια για τον Ερμή ήταν σωστό γιατί με το γόνατο ο αμυντικός χτυπά τον επιθετικά στο γόνατο. Στο 90΄ και κάτι πέτυχε γκολ ο Ερμής. Φαίνεται ότι κάποιο μέρος του σώματος του παίκτη του Ερμή ήταν λίγο πιο μπροστά. Στην επανάληψη φάνηκε ότι μέρος του επιτιθέμενου ήταν ακάλυπτο. Πιστώνω τον βοηθό. Είτε μετρούσε είτε όχι το γκολ δεν μπορεί κανείς να του καταλογίσει τίποτα. Ο παρατηρητής ούτε το προσθέτει, ούτε του αφαιρεί μονάδες».

Μ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Γενικά η ανομοιομορφία από πλευράς βοηθών μας αποσυντόνισε. Υπάρχει μια σύγχυση που δεν μπορεί να την εξηγήσει κανείς».

Γ.ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ: «Ο διαιτητής δεν ήταν άσχημος για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όπως αυτό εξελίχθηκε. Θετική η παρουσία του Νικόλα Νεοκλέους»

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ