Ακόμη ένα μήνας μέχρι να έχουμε… δράση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως στην Ανόρθωση έχουν ήδη μπει σε αυτό το κλίμα. Μπορεί το μυαλό όλων να είναι στα εναπομείναντα παιχνίδια πριν τη διακοπή, αφού η «Κυρία» έμεινε πάρα πολύ πίσω, όμως έγινε μια πρώτη συζήτηση περί μεταγραφών και στόχων.

Ο Γιούργκεν Στρέπελ έχει εντοπίσει τις αδυναμίες και προτίθενται μαζί με τον πρόεδρο να γίνει ενίσχυση για να αλλάξει αυτή η εικόνα των κυανολεύκων στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρει ο Ολλανδός τι πρέπει να αλλάξει από τον Ιανουάριο και έπειτα, ξέρει τι θέλει για να βελτιώσει την ομάδα και ξέρει… που επιβάλλεται να υπάρχει ενίσχυση.

Έτσι όπως είναι τα δεδομένα τώρα, η Ανόρθωση θα κινηθεί για απόκτηση ακραίου επιθετικού. Σε ένα τομέα που μέχρι στιγμής δείχνει να… πονάει, καθώς δεν πήρε τα αναμενόμενα. Ο Λαβόρδε δεν έπαιξε καθόλου, ο Σισέ… χειρότερος από πέρσι. Μόνο ο Μικελτάντζε ξεχωρίζει και προσπαθεί να κάνει τη διαφορά, όμως δεν είναι ώριμος εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Σισέ μοιάζει να είναι το πρώτο φαβορί για έξοδο. Ο Ιβοριανός δεν έπεισε αυτό το εξάμηνο και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ.

Έτσι, ο Στρέπελ, αφού έχει στα υπόψη του την αποχώρηση του Σισέ, σκέφτεται και ποιος θα τον αντικαταστήσει. Και προφανώς αυτός που θα έρθει δεν θα έχει σχέση με τον Ιβοριανό. Θέλει γρήγορο και βραχύσωμο ποδοσφαιριστή που να μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα και προβλήματα στην εκάστοτε αντίπαλη άμυνα.

Από εκεί και πέρα, μια άλλη μεταγραφική ενίσχυση που θέλει, είναι στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στη θέση «8», ο 49χρονος προπονητής θέλει ένα ποδοσφαιριστή με ταχύτητα και δημιουργικότητα. Το ρόστερ που έχει στα χέρια του δεν του δίνει αυτή την ευχέρεια, όμως είναι άξιο απορίας ποιος θα αποχωρήσει. Και το ερώτημα αυξάνεται, για το αν θα πραγματοποιήσει και τις τέσσερεις μεταγραφές η Ανόρθωση. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι δεν ικανοποιούν βάση της απόδοσής τους και αυτό ίσως τους φέρει στην πόρτα εξόδου…

Κύπρος Εγγλέζος


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ