Στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 ο Γιαννάκης Κυπριανίδης ανάλυσε την διαιτησία του αγώνα  Ένωση-Απόλλωνας.

«Ο Απόλλωνας προηγήθηκε με δύο καθαρά γκολ και μέχρι το 40΄ δεν υπήρξε κάτι» είπε αρχικά ο Γιαννάκης Κυπριανίδης.

**«Στο 40΄ ο Μάρκοβιτς έκανε ένα φάουλ αλλά δεν ήταν για δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν ήταν γεμάτη που λέμε».

**«Στο 44΄ η Ένωση ζήτησε χέρι στην περιοχή του Απόλλωνα. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα ο Μάρκοβιτς άνοιξε και τα δύο χέρια κάνοντας το σώμα σε σχήμα σταυρού. Ο παίκτης της Ένωσης πήρε το κεφάλι και η μπάλα χτύπησε στο δεξί χέρι του ποδοσφαιριστή. Κάποιοι μου είπαν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έβλεπε, αλλά… έκανε τη δουλειά του, αύξησε τον όγκο του σώματος του. Έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Λάθος του Λεόντιου Τράτου. Είναι άσπρο-μαύρο».

**«Στην επανάληψη είχαμε στην περιοχή της Ένωσης ένα μαρκάρισμα ώμο με ώμο. Πιο σταθερός ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης έμεινε όρθιος, σωστά δν δόθηκε παράβαση, δεν υπήρχε».

**«Στο 59΄ ανακόπηκε οφσάιντ η Ένωση και φαίνεται να είναι καλυμμένος, κακώς δόθηκε».

**«Στο 80΄ ζήτησε πέναλτι η Ένωση αλλά η παράβαση ήταν εκτός περιοχής».

**«Στο 84΄ ζήτησε πέναλτι και πάλι η Ένωση για ένα χέρι. Φάνηκε ότι ο παίκτης του Απόλλωνα ενώ έπεσε να αποκρούσει την μπάλα, το χέρι στο οποίο χτύπησε η μπάλα ήταν τοποθετημένο στο στήθος. Είτε ήταν εκεί το χέρι είτε όχι θα σταματούσε η μπάλα από το στήθος. Σωστά δεν δόθηκε παράβαση. Κακώς διαμαρτυρήθηκε ο Κολοκούδιας. Ακούμπησε και τον διαιτητή, πράγμα που απαγορεύεται. Είδε την κίτρινη και αντί να σταματήσει επέστρεψε και κάτι είπε στον διαιτητή και του έβγαλε δεύτερη κίτρινη. Ο Κολοκούδιας έπρεπε να αποβληθεί από την στιγμή που άγγιξε τον διαιτητή. Φάνηκε ότι δεν ήθελε να τον αποβάλει. Επιστρέφοντας δεν άφησε περιθώρια στον διαιτητή».

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ αποκάλυψε τι έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος για το τι είπε ο Κολοκούδιας στον διαιτητή: «Του είπε ότι «είσαι λίγος διαιτητής και δεν θα φύγεις από εδώ».

Θεωρείς σοβαρό λάθος τον μη καταλογισμός του πέναλτι για την Ένωση;

«Οποιοσδήποτε μη καταλογισμός πέναλτι είναι σοβαρό λάθος».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ