• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
ΤΕΛΙΚΟ Ανόρθωση – Πάφος 2-2 (ΦΩΤΟΣ – Χορηγός η Bet on Alfa)
15/12/2018 19:56

Η Ανόρθωση υποδέχεται την Πάφο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA. Το παιχνίδι άρχισε στις 19:00.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SUPER SPORT FM 104.0 ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ CYTAVISION SPORTS 1

ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τέλος του αγώνα.

90 Σέντρα του Παναγιώτου από τα δεξιά, ο Ανγκούλο μόνος του στο δεύτερο δοκάρι έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

88′ Σέντρα του Αρτυματά από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Κατσαράβα στο δεύτερο δοκάρι έκανε το σουτ με τον Μολ να διώχνει σε κόρνερ.

86′ Δοκάρι για την Ανόρθωση. Ατομική ενέργεια του Κατσαράβα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

85′ Σέντρα που έγινε από τα αρστερά, κεφαλιά του Μικελτάντζε στα χέρια του Μολ.

74′ Πολύ ωραία σέντρα του Αρτυματά από δεξιά, ο Κατσαράβα προσπάθησε για το σουτ, δεν βρήκε όμως καλά την μπάλα.

71′ Σουτ του Βίκτορ που δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, ο Μολ απογειώθηκε και έδιωξε την μπάλα που κατευθυνόταν στο δεξί παραθυράκι της εστίας του.

67′ ΓΚΟΛ για την Πάφο. Λάθος εκτίμηση του Δημητρίου σε σέντρα του Ανγκούλο, ο Νέμετς έκανε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

66′ Σέντρα από τα δεξιά του Νέμετς, ο Ράσιτς πήρε την κεφαλιά από το ύψος της περιοχής με τον Δημητρίου να μαζεύει.

65′ Κόρνερ από τα δεξιά για την Ανόρθωση με τον Κοφί, ο Ντουγκλάο έπιασε την κεφαλιά που πέρασε πάνω από την εστία.

Σχόλιο: Η Ανόρθωση διαχειρίζεται σωστά μέχρι στιγμής το υπέρ της αποτέλεσμα, με την Πάφο να ανεβάζει απόδοση μετά το 55′ ψάχνοντας το γκολ που θα φέρει την ισοφάριση. Καμία κίνηση από τους δυο πάγκους ως τώρα.

51′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση. Κόρνερ που εκτελέστηκε από δεξιά, ο Ντόβπνια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

50′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βίκτορ, η μπάλα βρήκε στο τοίχος και κατέληξε σε κόρνερ.

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Τέλος ημιχρόνου.

45+1′ Γύρισμα του Πράνιτς από τα αριστερά, ο Κατσαράβα πρόλαβε και έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι, με τον Μολ όμως να προλαμβαίνει και να διώχνει με τα πόδια.

Ένα λεπτό ο επιπλέον χρόνος των καθυστερήσεων.

39′ Ωραία βγήκε στην κόντρα η Ανόρθωση, ο Πράνιτς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Ντούρις από το ύψος της περιοχής έκανε το πλασέ με την μπάλα να φέυγει αρκετά ψηλά, πάνω από την εστία.

23′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση. Φάουλ που εκτελέστηκε από τα δεξιά για την Ανόρθωση, μελέ στην περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στον Κατσαράβα που με κοντινή προβολή, νίκησε τον Μολ.

Σχόλιο: Η Ανόρθωση προσπαθεί να αντιδράσει μετά το τέρμα που δέχθηκε έχοντας την μπάλα στην κατοχή της και να προσπαθεί να επιτεθεί, με την Πάφο να περιμένει τους κυανόλευκους στο δικό της μισό. Ο κ. Κόπιτς θέλει την ομάδα του να παίξει στην κόντρα επίθεση και δεν πιέζει ψηλά τους γηπεδούχους.

18′ Ο Κατσαράβα τροφοδοτήθηκε από τα δεξιά σε σέντρα του Μπεσάτ, όμως η προβολή που έκανε ο Γεωργιανός κατέληξε πάνω από την εστία.

16′ Ο Ράσιτς έκανε ατομική ενέργεια, έφτασε στο ύψος της περιοχής, έφτασε στο ύψος της περιοχής, έκανε το σουτ με την μπάλα όμως να καταλήγει έξω.

15′ Η Ανόρθωση ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ντούρις από τον Κουλς. Η επαναληπτική προβολή, δείχνει τον αμυντικό της Πάφου να κάνει μια κίνηση με τα χέρια στην πλάτη του Ντούρις που προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά στη σέντρα που έγινε από τον Ράγιος από τα αριστερά.

13′ ΓΚΟΛ για την Πάφο. Σέντρα του Σιρόκ από τα δεξιά, ο Σίλντενφελντ προσπάθησε να απομακρύνει, έστειλε όμως την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

3′ Λάθος του Κοφί στο χώρο της άμυνας, ο Νέμετς που κέρδισε την μπάλα επιχείρησε να νικήσει τον Δημητρίου από μακρινή απόσταση, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Έναρξη του αγώνα.

18:59 Όλα έτοιμα να αρχίσει η αναμέτρηση

18:56 Οι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ανόρθωση: Δημητρίου, Αρτυματά, Κοφί(89′ Κάτσαρ), Σίλτενφελντ, Ντουγκλάο, Ζοάο Βίκτορ, Ράγιος, Πράνιτς, Μπεσάτ(75′ Μικελτάντζε), Ντούρις, Κατσιαράβα

Στον πάγκο: Βάργκιτς, Κυριάκου, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Κάτσαρ, Ιωάννου

Πάφος: Μολ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Ράσιτς(87′ Παναγιώτου), Ζάντερ, Κουλς, Φόλπρεχτ(90+4 Λουλίνια), Ανγκούλο(90+2 Ντέτζμεκ), Νέμετς, Ντόβμπνια 

Στον πάγκο: Λοράν, Ρέις, Πέτρου, Αντωνίου, Παναγιώτου, Μοχάμεντ, Πάβελ, Πολίτσι.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντουγκλάο, Κοφί, Βίκτορ (3η) / Ράσιτς (3η), Μολ, Ζάντερ, Παναγιώτου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»
ΘΕΑΤΕΣ: 3000

Στο όριο: Πράνιτς, Μπεσάτ, Ντούρις, Βίκτορ / Χολτ, Σιρόκ, Ράσιτς, Κουλς, Φόλπρεχτ, Νέμετς

Διαιτητής : Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός : Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός : Κυριάκου Κυριάκος
4ος : Νικολάου Γιώργος
Παρατηρητής : Νικολαΐδης Χρίστος


btm