Το 2018 φεύγει και μαζί με όλο τον κόσμο, το αποχαιρετάει και η Ανόρθωση. Μια χρονιά που είχε τα καλά της και τα κακά της. Χαρές, λύπες, επιστροφή στην Ευρώπη -αν και δεν το εκμεταλλεύτηκε καθόλου- οι δυο μήνες που ήταν χαμένη και η… αντεπίθεση.

Τι κρατάμε από τη χρονιά που φεύγει για τους κυανόλευκους:

-Οι πρώτοι μήνες για το 2018 ήταν εξαιρετικοί. Αν και αποκλείστηκε από το κύπελλο στους «8» από τον Απόλλωνα, κατάφερε με μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα να τερματίσει στην 3η θέση και να επανέλθει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια έπειτα από μια 5ετία. Κάτι που ήταν πάρα πολύ σημαντικό, αλλά και ο στόχος της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

-«Πέταξε» στα σκουπίδια όλη την προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη, καθώς ακολούθησε ο… ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Λάτσι. Το τι έφταιξε, αναλύθηκε αρκετές φορές. Η ουσία όμως, άφησε… μεγάλη πίκρα σε όλο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης.

-Μέχρι να μαζέψει τα κομμάτια της… εξαφανίστηκε για 2 μήνες. Από την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι τις 29 Οκτωβρίου στην τελευταία της ήττα από την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν… υπήρχε στο πρωτάθλημα και η απόδειξη για αυτό είναι ο απολογισμός που είχε μέχρι εκείνη τη χρονική περίοδο.

-Άρχισε τη δική της αντεπίθεση από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, κάτι που ήταν αναγκαίο. Έκτοτε, μετράει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, κάνοντας… πορεία πρωταθλητισμού.

Το στοίχημα!
Είναι μεγάλη πρόκληση να συνεχίσει σε αυτό το τέμπο η «Κυρία». Μπορεί να έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, όμως το κύπελλο είναι εφικτός στόχος. Το αν μπορεί ή όχι, θα το επιβεβαιώσει η ίδια εντός αγωνιστικού χώρου, έχοντας την απαραίτητη ποιότητα παικτών στο ρόστερ της, ενώ τον Ιανουάριο θα ενισχυθεί σε σημαντικούς τομείς. Το παιχνίδι με την Ένωση μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… αφετηρία, μιας καινούργιας αρχής.

Κύπρος Εγγλέζος


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ