Ο εκπρόσωπος τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα μεταγραφικά δεδομένα, τον Φοφανά αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

«Ο Φοφανά τακτοποίησε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και έρχεται αύριο στην Κύπρο. Αγωνιστικά είναι έτοιμος. Θα κάνει όμως αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Πάφο», ανέφερε για τον Φοφανά.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ρομάν:
«Δεν έχω κάτι να ενημερώσω, εξετάζονται πολλές περιπτώσεις. Πλέον, όλα είναι στη κρίση του προέδρου και του προπονητή αν θα προχωρήσει σε 3η μεταγραφή».

Για τις επιστροφές:
«Έχουμε σημαντικές επιστροφές για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Επιστρέφει ο Φλόρες και ο Ιβάν Κάρλος. Όλα κυλούν ήρεμα και ομαλά. Είναι σημαντικός αγώνας την Δευτέρα. Καταλαβαίνουμε όλοι πως ενδεχόμενη νίκη σε ένα μεγάλο αντίπαλο, πως θα αλλάξουν πολλά. Πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ:
«Η ομάδα έδειξε στα τελευταία παιχνίδια ότι έχει τη δυναμική να μείνει στην κατηγορία. Πιστέψαμε σε αυτή την ομάδα, κάναμε υπομονή και δικαιωνόμαστε. Να μας βοηθήσει ο θεός, να μας δώσει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ