Στο ΓΣΠ φιλοξενείται η Ανόρθωση από το ΑΠΟΕΛ(19:00, Super Sport FM 104.0, CYTAVISION SPORTS 1), θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την αναπάντεχη ισοπαλία από την Αλκή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το ότι θέλει να επιστρέψει στα θετικά όμως, δεν συνεπάγεται ότι στην «Κυρία» θα είναι ευχαριστημένοι αν φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από την πρωτεύουσα. Αντιθέτως, ο Γιούργκεν Στρέπελ έχει ετοιμάσει, τόσο αγωνιστικά την ομάδα, αλλά και ψυχολογικά, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά, ενώ θα μειώσει την απόσταση από τις προπορευόμενες ομάδες.
Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτεί τη… δυναμική που έχει εκτός έδρας, την διαφορετική αγωνιστική εικόνα που βγάζει η ίδια, αλλά και την απουσία του Τάμαρι. Ο ποδοσφαιριστής που την νίκησε μόνος του στον Α’ γύρο. Αυτό όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολίσει τους κυανολεύκους από το σκοπό τους. Αντιθέτως, πρέπει να είναι ακόμη πιο έτοιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση.
Ο αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων στον Α’ γύρο, άφησε μια «πίκρα» στην Ανόρθωση που είχε δείξει πόσο πολύ ήθελε τη νίκη. Δεν τα κατάφερε όμως. Έχει όμως σήμερα την ευκαιρία να πάρει κάτι πίσω…

Κύπρος Εγγλέζος


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ