Η εμφάνιση κόντρα στην Ένωση στο παιχνίδι πρωταθλήματος, δεν ήταν και τόσο ικανοποιητική στην Ανόρθωση. Ήταν όμως ουσιαστική. Στον επαναληπτικό του κυπέλλου, πρέπει να εμφανιστεί αρκετά πιο βελτιωμένη, κρατώντας παράλληλα και την ουσία. Άλλωστε, η νίκη δεν αρκεί από μόνη της για να της δώσει την πρόκριση, αλλά αυτή πρέπει να είναι με διαφορά.

Και αυτό για να επιτευχθεί, συνεπώς, θα πρέπει να πετύχει τουλάχιστον δυο γκολ και να μη δεχθεί κανένα. Τουλάχιστον από αυτό το σκορ ξεκινά η πρόκριση. Σε μια έδρα, που ναι μεν δέχονται γκολ οι “βυσσινί” αλλά όχι πάνω από δύο. Συγκεκριμένα, η Ένωση εντός έδρας δέχθηκε πάνω από δυο γκολ μόνο από Νέα Σαλαμίνα(3-5) και Απόλλωνα(0-2).

Η επιθετική γραμμή των κυανολεύκων πρέπει να βρεθεί σε πολύ καλή μέρα για να παραβιάσει δις την εστία της ομάδας του Παραλιμνίου. Κάτι που μέχρι στιγμής, στο 2019, δεν το έχει δείξει. Σε 4 παιχνίδια έχει 4 γκολ, άρα 1 γκολ ανά παιχνίδι, στατιστικά μιλώντας. Ωστόσο, αυτά τα 4 τέρματα είναι κόντρα στην Ένωση στα δυο παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα και αυτό κάτι λέει από μόνο του…

Επί της ουσίας, πέρα από την πρόκριση, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μενού. Ούτε να το σκέφτοναι δε θέλουν στην Ανόρθωση, ότι δε θα βρίσκονται στην κληρωτίδα τη Δευτέρα.

Ο Γιούργκεν Στρέπελ, έχει… θετικά νέα στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον Ντούρις και τον Ράγιος να είναι πιθανότατα στην αποστολή και δεν αποκλείεται να τους ρίξει στη μάχη από την αρχή. Αυτός όμως θα έχει τον τελευταίο λόγο, ενώ υπάρχουν και οι επιστροφές των Ντουγκλάο και Μπεσάτ. Όσο αφορά τους (εξαιρετικούς στο τελευταίο παιχνίδι) Αρτυματά και Ιωάννου, πιθανότατα θα δουν το παιχνίδι από τον… πάγκο, εκτός κι αν ετοιμάζει εκπλήξεις και πάλι ο Ολλανδός.

Κύπρος Εγγλέζος


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ