Μιλώντας στον Super Sport FM 104, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, αναφέρθηκε στην 4η κίνηση που έγινε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερμή και τις αποχωρήσεις που είχαμε το τελευταίο διάστημα από την εταιρεία.

Για την τελευταία κίνηση που αφορούσε την εγγραφή του Μότα στο ρόστερ…

«Λέγαμε από την έναρξη της μετεγγραφικής περιόδου πως θα αποκτούσαμε παίκτες μόνο όταν νιώθαμε σίγουροι ότι βρήκαμε αυτό πραγματικά είχαμε ανάγκη. Έγιναν τρεις μετεγγραφές με ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπήρχε ιδία άποψη για την αξία τους. Για την τέταρτη μετεγγραφή κινηθήκαμε σε κάποιες περιπτώσεις που κρίναμε ως αξιόλογες, όμως για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν. Δεν μπήκαμε στον πειρασμό να κάνουμε τέταρτη κίνηση για τα μάτια του κόσμου. Προτιμήσαμε να εγγράψουμε στο δυναμικό μας τον Μάρκο Μότα, παρά να κάνουμε μια μετεγγραφή απλά για να πούμε ότι κάναμε τέσσερις. Το κεφάλαιο προγραμματισμός για την Ομόνοια συνεχίζεται. Έχουμε ήδη στρέψει την προσοχή μας στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο. Στοχεύουμε, μέσα από μια διαδικασία που θα οριστικοποιήσουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να κινηθούμε έγκαιρα και να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές κινήσεις».

Για την κατάρτιση τμήματος με σκάουτερ…  

«Θα μπορέσουμε να μιλήσουμε περισσότερο, μόλις ολοκληρώσουμε τις ενέργειες».

Για την κριτική στον Γιάννη Αναστασίου γιατί δεν έκανε κίνηση με επιθετικό…  

«Το γκολ δεν είναι υπόθεση ενός ατόμου. Ασφαλώς και ο επιθετικός θα πρέπει να έχει μεγάλη συνεισφορά στο γκολ, ωστόσο είναι αναγκαίο να σκοράρουν και οι ποδοσφαιριστές που παίζουν γύρω και πίσω από τον επιθετικό. Η ευθύνη του γκολ και της δημιουργίας προϋποθέσεων για γκολ, βαραίνει όλους. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι έχουμε υγιείς τους δύο επιθετικούς μας: Νταρμπισάιαρ και Ραμίρεζ, ενώ με την πρώτη ομάδα προπονείται εδώ και κάποιες μέρες και ο 17χρονος Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος είναι διεθνής και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος U19, στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας και είναι φαβορί για τον τίτλο».

Για τον αγώνα με τον Ερμή…  

«Η νίκη είναι μονόδρομος καθώς η βαθμολογική μας συγκομιδή μας έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι καθώς και ο Ερμής καίγεται για βαθμούς, ωστόσο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για εμάς. Οφείλουμε να βρούμε τους τρόπους για να φύγουμε από τη Λάρνακα με τη νίκη. Σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος το μοναδικό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα. Για να προχωρήσεις χρειάζεται να έχεις την ικανότητα να παίρνεις τα αποτελέσματα, είτε έχεις καλή απόδοση, είτε δεν έχεις. Είτε κάνεις πολλές ευκαιρίες, είτε κάνεις μόνο μια. Εμείς αυτό που ζητάμε τη Δευτέρα, είναι η ομάδα να πάρει την ουσία, τους τρεις βαθμούς».

Για τα αγωνιστικά…

«Μέχρι την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Νταρμπισάιαρ και Ζίβετς. Επιστρέφει ο Άλεξ Σοάρες που ήταν τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες. Εκτός θα παραμείνουν οι τραυματίες Χριστοφή και Εντρένα».

Για το ότι είχαμε μια σειρά αποχωρήσεων από το ποδοσφαιρικό τμήμα…

«Από την αρχή και σε τακτά χρονικά διαστήματα υπογραμμίζαμε τη σημαντικότητα της αξιολόγησης. Λέγαμε πως η αξιολόγηση είναι ένα βασικό εργαλείο για να βελτιωθούμε ως ομάδα και οργανισμός. Τονίζαμε ότι όλοι είναι κάτω από διαρκή αξιολόγηση: είτε πρόσωπα, είτε διαδικασίες. Μέσα από την αξιολόγηση καταλήγουμε σε συμπεράσματα και λαμβάνουμε αποφάσεις. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, ανάλογα του εκτοπίσματος της Ομόνοιας. Επαναλαμβάνουμε πως αυτό που περιμένουμε από όλους είναι μέσω της δουλειάς τους να οδηγούν την Ομόνοια σε πορεία υλοποίησης των στόχων της. Η Διοίκηση είναι εκεί για να συμπαραστέκεται και να υποστηρίζει. Και όλες τις αποφάσεις τις λαμβάνει με γνώμονα το καλό της Ομόνοια».

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ