Ο Φάτζιο Μπούις μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη μέχρι στιγμής πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, ενώ έκανε αναφορά και στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

«Θα πάμε με σοβαρότητα μέχρι το τέλος. Έχουμε βρει το δρόμο μας και πάμε αρκετά καλά. Ωστόσο, δεν πρέπει να ησυχάσουμε. Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε μια σημαντική διαφορά από τη δεύτερη ομάδα και μπορούμε να την αυξήσουμε. Έτσι, θεωρούμαστε φαβορί για την άνοδο, αλλά δεν πρέπει να εφησυχαστούμε. Μπορεί να γυρίσει εναντίον σου αυτός ο εφησυχασμός. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε αρχικά για την πορεία του Ολυμπιακού και τη συνέχεια.

Για τι όσα συμβαίνουν στην Β’ κατηγορία και όσα λέγοντα για τα προσυνεννοημένα παιχνίδια:
«Η ΚΟΠ πρέπει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μην υπάρχει καν υπόνοια για προσυνεννοημένα παιχνίδια. Πρέπει να πάρει τα απαραίτητα μέτρα οπωσδήποτε και το συντομότερο».

Για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας:
«Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι οι διαφορές και στα ψηλά, αλλά και στα πιο κάτω στρώματα της βαθμολογίας να είναι αρκετά μικρές. Όλα είναι ανοικτά μέχρι στιγμής, και για την 6άδα. Το ΑΠΟΕΛ θεωρώ πως έχει το πάνω χέρι για το πρωτάθλημα».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ REAL MADRID FOUNDATION CLINICS CYPRUS: Soccer Camp 6-16 ετών. 7-10 Ιουνίου 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ